20190220_103855

Tidigare kurser i Levaverkstan

Nedan förljer ett utbud av tidigare kurser i Levaverkstan. Är det något du gärna vill att vi har igen så kontakta gärna Levaverkstan så går det kanske att ordna. Du kan alltid få en privat session på temat. Vi ses!
 

Att helas på djupet och leva från sin fulla potential

Workshop i att förstå och på djupet närma sig riktig självläkning och hur vi själva kan skapa en framtid som är i vibration med vår innersta önskan. En djupdykning i vad jag ställts i vägen för just ditt helande, din glädje, dina drömmar och den allomfattande kärleken till dig själv och livet. Det är en workshop för dig att förstå det stora i hur vi i ett tryggt space med respekt, kärlek och ödmjukhet kan mottaga våra kroppsliga visdoms koder och på djupet lyssna på den inre intelligens som vet hur just du kan leva hel.
Med body awareness, mindfulness, inre resor, kroppens egna berättelser, mjuka övningar, compassion, rörelse, andning och ljud, förlöser vi del för del och lägger vårt eget pussel, skriver ner våra egna commitments till vägen mot ett sunt och sant helande. Fokuserat guidat ödmjukt helande arbete i trygg grupp utlovas denna dagen.
Jag som leder dig heter Anira Möller. Jag är socionom, coach och har arbetat med helande och självutveckling i 25 år på många olika vis. Jag har med åren funnit fantastiska verktyg som fått mig och andra att blomstra, läka, helas, leva och ödmjukt förstå koderna till ett liv i balans. Föredrar du en privat session så bokar vi det. 

Varmt välkomna till en dag för ditt välmående på riktigt!
 

Oness på riktigt ~ När alla delar får vara med!

Du är allt det du har drömt om. Tro inte att bara vissa utvalda delar av dig är just det. Du är hel endast när du tar emot alla delar av dig. När du tillåter alla delar få bli lyssnade på, kända, tagna ut i ljuset, dansade med, älskade med, ja då - är du allt det du drömt om - hel. Då kan du leva från din fulla potential och dansa in i nya vågor av oändlig harmoni och expansion. Säger vi nej till vissa dela, gömmer, städar bort, låtsas inte om, vill inte veta av.. då är inte hela du med, då kan du inte vara hel.
Välkomna till tre timmars firande av alla delar. Eller kanske ett firande av att vi inte ett skit vill fira alla delar. Vi skapar ett rum där hela du får plats. Där jag guidar dig att på ditt eget vis i din egen takt utforska ditt autentiska uttryck vad det nu än är just nu. Du kommer bli guidad på en resa in i dig själv, till de delar som lämnats bakom och som är nu här för att bli älskade, om inte accepterade, om inte hatade, om inte bara berättigade en existens för dig. Du är värd att bli mottagen, just så som du är, av dig själv andra och världen. Det är tid för fest! Oness på riktigt!
Vi använder oss av ljud, andning och rörelse, kroppsorienterade mindfulness metoder, emotional release tools, inre resor, samtal, stress och trauma release, eget arbete och frigörande dans. Föredrar du en privat session så bokar vi det. 
En workshop för HELA dig. Varmt välkommen!

 

The womb journey

Nu är det tid för oss kvinnor att uppmärksamma och kalla hem oss själva till den visdomen, källan till liv, kraften, healingen och kärleken som finns i vårt heligaste rum, vår källa, vårt sköte, vår portal, vulva, fitta, slida eller vad för något gudomligt namn vi än sätter på den vackra platsen.
Den här 3 timmars workshopen är en resa in i henne genom meditation, vägledning, healing, försoningsarbete, rörelse och reningsarbete. Du kommer att komma allt närmare till det som är ditt heligaste, vakna till din sanna kraft i kvinnokropp och ges möjlighet att gå vidare från sådana präglingar som inte var sprunget ur kärlek.
 
Varmt välkommen för dig som äntligen tänkt börja lyssna på din kropp, eller för dig som vill ännu mer fördjupa kontakten med källan och den heliga portalen i dig.
Vi skapar ett tryggt och heligt rum, i en liten grupp, där allt är frivilligt och alla känslor är välkomna.
Varmt välkomna! ~Anira 
 

Magi ~ att hitta sin inre kraftkälla

All vägledning du behöver för alla dina val i livet finns inom dig. Den helande kraften som kan hjälpa dig att hitta harmoni, balans, flow och hälsa finns också djupt inom dig. Det är dags att kalla hem dig själv till dig själv och börja leva från din inre vägledning och sanna kraft och potential.
Släpp tvivel, oro, rädsla, stress och tanklöshet och börja LEVA!
På den här workshopen lär vi oss enkla sätt att i vår vardag hitta till vår egen inre vägledning och helande kraft. Vi lär oss enkla nycklar till att verkligen LEVA det livet som får oss att må och skapa gott för oss själva. Vi lär oss att förstå att Livet är Magiskt och att vårt uppdrag är att börja inse och sammarbeta med det.
Varmt välkomna till en kväll för dig!
 

Utbrändhet och om att komma tillbaka till livet igen

För er som har problem med oro, stess och spänningar, har gått in i väggen eller är nyfikna på att få mer kunskaper om utbrändhet och hur man kan ta sig ur det.
Denna kväll kommer att bestå av praktiska övningar i mindfulness och i att hantera livets utmaningar tillsammans med gruppcoaching, men framför allt kommer Anira Möller, socionom, coach och levnadsinspiratör från Levaverkstan dela med sig av sin personliga resa. Anira blev utbränd när hon var 19, på 90 talet, tiden då ingen förstod vad det var och inte hur det kunde hända någon som var så ung. Anira fick söka sig sina egna vägar och har de sista 24 åren hittat verkningsfulla redskap för hur vi kan leva i avslappning, harmoni och balans med oss själva, andra och de yttre omständigheterna i vårat liv.
Varmt välkomna till en inspirerande kväll för dig!
 

Att finna din inre frid

Ett coachande gruppsamtal med mindfulness övningar för var och en att kunna leva och skapa sitt liv från inre frid och medveten närvaro.
Hur kan just du i din vardag leva ännu mer i harmoni med dig själv och livet? Vilka är dina verktyg som får dig att skapa inre frid, balans, kraft och energi? Vi kommer att träna redskap som får dig att kunna komma i balans, acceptera det som är och förändra det som går att förändra på ett sätt som tjänar just dig.
Varmt välkomna till en inspirerande kväll för dig!
 

Ta huvudrollen i ditt liv!

Det är dags att ta huvudrollen i ditt liv, sätta dig själv i fokus för vilket liv du vill leva och våga leva det. Alla har vi en gåva till den här världen och den gåvan är inte här för att slösas bort på anpassningens altare. Ditt liv är nu!
En halvdagsworkshop där vi utforskar självkärlek, självrespekt och att leva vår fulla potential här och nu. Vi sätter även en kärleksfull strålkastare på alla invanda ovanor, program och trosuppfattningar som hindrar oss från att leva just detta.
Vi använder oss av coachande gruppsamtal, övningar, empowerment, mental träning, här och nu träning för att försona oss med det som är och transformerande verktyg för att skapa förändring framåt.
“I am not what happened to me, I am what I choose to become.” 
Det här dagen är för DIG! 

"In every now, there is an opening to fully create the moment. To be able to fully create, you need to be exactly where you are - at home inside of yourself and totally present in that particular moment. There you will find the most amazing opportunity for transformation. There you are the creator." ~Anira
 

2013
4 jan. 2013. 19.30-22.30. Dansa dig in i den nya tiden! Ängelholms Yogacenter. Ängelholm.

19 jan. 2013 10.00-17.00. Sångworkshop á la "Så som i himlen", med Anders Nyberg. Församlingshemmet i Båstad.

3 febr. 18.30-20-30. Balans Dansen startar för terminen i Levaverkstan, Mellbystrand.

14 febr. 19.00-20.30. Samtalsgrupp för helande och växande startar för våren. Levaverkstan i Mellbystrand

11 april 18.30-20.30. Öppet Samtal "Att skapa glädje" - Hur vi lever i harmoni och balans med oss själva. Levaverkstan, Mellbystrand.

24 april 18.30-20.30. Spa-kväll med Icelandic Herbs kemikaliefria hud-, spa- och friskvårdsprodukter i Levaverkstan, Mellbystrand

13 maj 18.30-20.30. Information om det nya "Cellvattnet" ASEA, som kan förändra människors liv! I Levaverkstan, Mellbystrand.

23 maj 18.30-20.30 Öppet Samtal "Möt dig själv med andra" - Hur vi skapar goda relationer med oss själva och andra. Levaverkstan, Mellbystrand.
10 juli 8.30-9.30 Mindfulness i Rörelse på stranden startar för sommaren, Mellbyv. i Mellbystrand.
7 aug. 10.00-14.00. Prova på aktiviteter på stranden med Strandmiljö Laholm. Mindfulness i Rörelse och stillhet kl. 13.00. Mellbystrand.

31 aug. 19.30- Konsert med Diane Pettersson, från California i Levaverkstan/ Möjligheternas Rum, Mellbystrand.
1 sept. 18.20-20.30. Balans Dansen startar för hösten. Fortsätter varannan söndag fram till jul. Levaverkstan i Mellbystrand.
7 sept. 19.30 - 21.30. Personligt möte med Dan Reed! Nära och öppet delar denna världsstjärna med sig av låtar, visdom och levnadsberättelser! Lögnäs Gård, Laholm.
9 sept. 18.30-19.30. Mindfulness i Rörelse och Stillhet startar för hösten. Fortsätter varje måndagskväll samma tid och plats under hösten. Levaverkstan i Mellbystrand.

12 okt. 10.00-17.00. Så som i Himmelen - Live. "Sångworkshop med Anders Nyber och Jennifer Ferguson. S:t Nikolai Församlingshem i Halmstad.
12 okt. 19.00 - 21.00. Konsert med Jennifer Ferguson " The forgotten words". S:t Nicolai Församlingshem i Halmstad.
7 nov. 18.30- 20.30. Sisters in Peace! Kvinnocirkel i Levaverkstan, Mellbystrand.
 

2012

6 april 19.00-21.00. Helande Rörelse på Dancegatherings. Kulturhuset Mazetti, Malmö

15 april 10.00 - 19.30 En dag med Ayurvedisk matlagningsglädje, yoga, meditation och Helande Rörelse. Mellbystrand.

25 april 18.30-20.30 Öppet samtal "Möt dig själv med andra - om hur vi skapar goda relationer". Levaverkstan, Mellbystrand.

29 april 17.30 - 19.30. Helande Rörelse – för kropp och själ. Mellbystrand

19-20 maj. Möt Levaverkstan på Hälsomässan i Smedjebacken, Dalarna.

17 juni 10.00-16.00. Hälso-och naturvandring med bla. Helande Rörelse från Mellbystrand till Skummeslövsstrand.

17 juni 18.30-21.00. Levaverkstan och Möjligheternas Rum firar Islands nationaldag med Berättar Spa! Mellbystrand.

4, 18, 20 juli, 1 aug 8.30-9.15 Hitta hem i kroppen med din naturliga Helande Rörelse på stranden. Mellbystrand.

16 juli 18.00-21.00 Konsert med Kevin James Caroll från Australien. Lanthotellet Lögnäs Gård, Lögnäs, Laholm.

26 aug.18.00-21.00 Balans Dans på Laganäs, Nedre Ahla 113, Laholm.

13 sept. 18.45-20.15. Samtalsgrupp för helande och växande startar för terminen. I Levaverkstan, Mellbyv. 27 i Mellbystrand.

6-7 okt. Möt Levaverkstan och handla Icelandic Herbs produkter på Livsstilsmässan i Halmstad, Halmstad Teater.

14 okt. 18.00-20.00. Balans Dans. Mellbystrandskolan, Sjöfågelv. Mellbystrand.

18 nov. 19.00-21.00. Konsert med Dan Reed (USA) "Coming up for air". På Lögnäs Gård, utanför Laholm i södra Halland.