20190220_103855

I Levaverkstan finner du Din Väg, din inre sanning, förstår djupet av dig själv, dina relationer och livet. Du får redskap att lyfta dig över dina föreställda begränsningar, hela relationer, negativa präglingar, trauman och självvärderingar samt släppa stress och spänningar från kropp och sinne. Ja nu är det just Din tid att uppleva sinnesro, avslappning, frid, balans, livsenergi, njutning, kraft, självkärlek och inspiration att skapa ditt liv medvetet och att verkligen LEVA från just Din fulla potential!
 


En session i Levaverkstan kan se väldigt olika ut utifrån vem du är, hur djupt du är beredd att gå, dina tidigare erfarenheter och kunskaper, vad du söker stöd i och vart du vill i livet. Jag har över 20 års erfarenhet av personlig utveckling, coachande och helande arbete, djupgående resor, tantra, somatiskt healingarbete, kroppskännedomsträning, kognitiv vägledning, mindfulness, emotional release work, aspekting, intimitets coaching samt kanaliserad vägledning. Lär mer om mig här. Jag är en öppen för vad just du behöver i varje nu.
Varmt välkommen på en session per telefon, online eller på mottagningen i Mellbystrand. Nedan kan du läsa mer om vad jag erbjuder dig.

Du bokar på 0768245810, i formuläret nedan eller på info@levaverkstan.se . Jag berättar gärna mer om hur jag kan hjälpa just dig. Ring mig gärna då.  Med värme Anira

För din trygghet i samtalet har jag självfallet tystnadsplikt. Ni kan vara trygga med att det som sägs stannar er emellan. 

Coaching, Vägledning och Healing


Jag följer dig in i ett helande arbete där vi lyssnar till ditt inres visdom och nycklar till helande. Vi transformerar gamla program som inte tjänar mer, med ödmjukhet och lyhördhet lyfter vi dig in i det ditt hjärta längtar efter och din kropp berättar om. Vägen är hem, in till den plats där tryggheten alltid funnits och svaren längtar till att få lysa upp med sitt ljus.
Coaching och vägledningsarbetet är somatiskt helande, kroppsorenterat, mindfulnessbaserat, kognitivt, känsloorienterat, djupt läkande och väglett ifrån ljuset.

Jag arbetar med enskilda sessioner, men även med par och grupper. Sessionerna görs online, på telefon eller på mottagningen i Mellbystrand. Bokningar och frågor på 0768245810, info@levaverkstan.se eller i formuläret nedan. 

Här kan du läsa om hur några av mina andra klinter upplevt sessionerna.
 

Mindfulness och stresshantering


Hemsidan är under ombyggnad. Mer text kommer här inom kort.

Läs mer här

Parsamtal och Relationscoaching


Behöver du och din partner, du och din bästa vän, eller du och din familjemedlem stöttning i att växa tillsammans, reda ut konflikter, hitta friden, komma närmare varandra, strategier att leva tillsammans, att få kärleken att växa. Då rekommenderar jag varmt ett samtal i Levaverkstan. Vi bygger på det friska och löser upp det som står i vägen för det att växa. Jag ger er redskap genom enkel, närande kommunikation som skapar klarhet, förståelse och öppna vägar till allt det ni önskar er.
Varmt välkomna att boka tid och jag kan berätta hur jag kan stötta just er.

Behöver ni stöd och vägledning omkring er sexualitet och intima relation finns det lite mer info här.


 

Sexualitet, kärlek och intimitet


Vill du känna dig mer levande, närvarande i kroppen och fullständigt träda in din fulla kraft, kärlek och frihet. Önskar du att hela trauma, minnen och negativa mönster omkring sexualitet, eller bara tillåta dig själv att njuta ännu mer av livet. Då är det här sessionen för dig.

Här kan du läsa mer och kontakta Levaverkstan för mer information

OBS! Har du en bokad tid och får förhinder eller är sjuk, avboka tiden så fort som möjligt. Avbokar du inte tiden och inte dyker upp, eller avbokar den mindre än 24 timmar innan samtalet börjar kommer du bli debiterad summan ändå.

För tidsbokning ring eller sms 0768-245810 eller fyll i formuläret nedan.
Jag ser mycket fram emot att möta dig!