20190220_103855

I Levaverkstan finner du Din Väg, din inre sanning, förstår djupet av dig själv, dina relationer och livet. Du får redskap att lyfta dig över dina föreställda begränsningar, hela relationer, negativa präglingar, trauman och självvärderingar samt släppa stress och spänningar från kropp och sinne. Ja nu är det just Din tid att uppleva sinnesro, avslappning, frid, balans, livsenergi, njutning, kraft, självkärlek och inspiration att skapa ditt liv medvetet och att verkligen LEVA från just Din fulla potential!


En session i Levaverkstan kan se väldigt olika ut utifrån vem du är, hur djupt du är beredd att gå, dina tidigare erfarenheter och kunskaper, vad du söker stöd i och vart du vill i livet. Jag har över 25 års erfarenhet av personlig utveckling, coachande och helande arbete, djupgående resor, tantra, somatiskt healingarbete, kroppskännedomsträning, kognitiv vägledning, mindfulness, emotional release work, intimitets coaching samt kanaliserad vägledning. Läs mer om mig här. Jag är en öppen för vad just du behöver i varje nu.

Varmt välkommen på en session per telefon, online eller på mottagningen i Gånarp. Du bokar på 0768245810, i formuläret nedan eller på info@levaverkstan.se . Jag berättar gärna mer om hur jag kan hjälpa just dig. Ring mig gärna då. 
 

Coaching, Vägledning och somatisk Healing


Jag följer dig in i ett helande arbete där vi lyssnar till ditt inres visdom och nycklar till helande. Vi transformerar gamla program som inte tjänar mer, med ödmjukhet och lyhördhet lyfter vi dig in i det ditt hjärta längtar efter och din kropp berättar om. Vägen är hem, in till den plats där tryggheten alltid funnits och svaren längtar till att få lysa upp med sitt ljus.
Coachingen, vägledningen och healingarbetet är somatiskt helande, kroppsorienterat, mindfulnessbaserat, kognitivt, känsloorienterat, djupt läkande och väglett ifrån ljuset.

En coaching session är vanligt vis 1 h. Arbetar vi mer djupgående och med somatiskt healing arbete kan de vara upp till 2 timmar. Hur vi ska förhålla oss till tid och pengar bestämmer vi gemensamt innan sessionen. Många använder stödet från Levaverkstan under en längre tid för att verkligen skapa bestående förändring, ändra mönster och komma till den platsen i sitt liv och i sig själv som de verkligen drömmer om. Andra hör av sig när de kör fast i sitt arbete med sig själva och behöver hjälp med klarhet, helande och nästa steg. Hör av dig så kommer vi fram till hur jag kan tjäna just dig på bästa vis.
Läs här om hur några av mina andra klienter upplevt sessionerna.

 Sessionerna görs online, på telefon eller på mottagningen i Gånarp.
B
okningar och frågor på 0768245810, info@levaverkstan.se eller i formuläret nedan. 
 

Mindfulness, stresshantering och TRE@ tension & trauma release


I dessa tider är inre Frid vår hård valuta. Stresshantering och mindfulness träning har aldrig varit så livsnödvändigt som just nu. Det handlar om att klara av att vara just här och nu i det man gör med sin fulla närvaro och avslappnade fokus. Det handlar om att kunna stilla sina tankar och finna naturlig avslappning i sin kropp och sitt sinne. Läs mer här  

De flesta människor har varit med om traumatiska händelser, stress och spänningar som satt sig i kroppen och påverkar vårt dagliga liv.
TRE@ tension-, stress- and trauma release exercises kan hjälpa dig att återfå balans i nervsystemet igen. Läs mer här.

Kom för personlig träning, tillsammans med familj, på gruppträning eller med ditt arbetslag. Vi möts på mottagningen i Gånarp, online eller telefon. Varmt välkommen att höra av dig för frågor och bokning.

Parsamtal och Relationscoaching


Behöver du och din partner, du och din bästa vän, eller du och din familjemedlem stöttning i att växa tillsammans, reda ut konflikter, hitta friden, komma närmare varandra, strategier att leva tillsammans, att få kärleken att växa. Då rekommenderar jag varmt ett samtal i Levaverkstan. Vi bygger på det friska och löser upp det som står i vägen för det att växa. Jag ger er redskap genom enkel, närande kommunikation som skapar klarhet, förståelse och öppna vägar till allt det ni önskar er. Sessionerna är oftast på 1.5 timme, men kan även vara längre och mer som mini retreats eller kurser om det passar era behov bättre.
Varmt välkomna att höra av er och jag kan berätta hur jag kan stötta just er. 

Behöver ni stöd och vägledning i er sexualitet och intima relation finns info här.

Sexualitet, kärlek och intimitet


Levaverkstan erbjuder olika tjänster för att möta just dina behov: coaching, vägledning, healingarbete, tantrisk beröring, aktivering, initiering, traumabearbetning och undervisning. Det kan gälla sexualitet, intimitet, njutning, kärlek, relationer, tantra, närvaro, stresshantering, prestationsångest, sexuella trauman, porr-/sex-missbruk, sexuella svårigheter och sexuellt helande. 
Sessionerna är från en timme och uppåt. De sker på telefon, online eller på mottagningen. Jag arbetar både med enskilda och med par.

Här kan du läsa mer om de olika tjänsterna.  Kontakta Levaverkstan för mer info och bokning 0768245810, info@levaverkstan.se eller i formuläret nedan.
 

Observera. Detta gäller i Levaverkstan

  1. Det som sägs stannar hos mig. Jag har tystnadsplikt.
  2. Är man det minsta sjuk och ska till mottagningen, avbokar man sitt möte och stannar hemma.
  3. Det förekommer ingen fysisk beröring på mottagningen om inget annat tydligt kommuniceras i mötet.
  4. Måste du avboka ditt bokade möte av en eller annan anledning så ska det göras 10 timmar innan, annars debiteras man ändå.

För tidsbokning och frågor ring eller sms 0768245810 eller fyll i formuläret nedan.