20190220_103855

Vi ses på mottagningen i Mellbystrand, på telefon eller online.

Hej! Anira heter jag och har drivit Levaverkstan sedan 2010. Jag är utbildad socionom med fördjupning inom bla KBT. Jag har även gått en coachutbilning med fördjupning inom mindfulness och Zen. De senaste tjugo åren har jag genom teori och praktik på olika vis arbetat och fördjupat mig inom området personlig utveckling och helande, djupgående och transformerande arbete. Jag har arbetat med pedagogik, drama, grupputveckling, kognitiv vägledning, avslappning, mindfulness, mental träning, kroppskännedomsträning, inre resor, healing och frigörande dans. De senare fem åren har jag även vidarutbildat sig inom stress och trauma genom bla. "TRE - Tension, stress and trauma release exercises", för att mer effektivt kunna hjälpa till att förlösa stress och trauma från kroppen. Jag har även födjupat mina kunskaper omkring sexualitet, relationer, tantra, intimitet och somatiskt arbete för att kunna hjälpa människor att hela och återskapa en sund relation till sin kropp, sina nära relationer och sin sexualitet.

Varmt välkomna med era frågor och bokningar till 0768245810, info@levaverkstan.se eller i formuläret nedan. 

 

Besöks och fakturadress är: Mellbyvägen 27, 31261 Mellbystrand

Bankgironr. 662-5537. Swish nummer 1236133813
 

Mottagningen i Mellbystrand

På den vackra mottagninagen mitt i Mellbystrand, finns tid och plats för DIG. Atmosfären i rummet skapar utrymme för dig att komma ner i varv, hitta tillbaka till din kraft, din njutning, din inre sanning och riktning i livet.

 

Mottagningen är öppen för enskilda och grupper att boka tid för coaching, handledning, mindfulnessträning, sessioner, workshops, kurser, föreläsningar och Balans dans

Det är lättast att få tid på vardagar dagtid, men om ni har andra behov, så löser vi så klart det.

Lämna stressen, unna dig en skönt helande och utvecklande stund i Levaverkstan.

Varmt välkomna!

 

 

Så här hittar du till Levaverkstan

loading...

600 m. från Sveriges längsta sandstrand. 3 min. från avfarten på E6. 20 min. Bilavstånd från Halmstad och 30 min från Helsingborg. Nära buss och tågstation.  Varmt välkomna! 

Varmt välkomna!

Har du någon fråga, vill anmäla dig till aktivitet eller boka en tid för dig. Fyll i formuläret nedan.