20190220_103855

Levaverkstan finns till för dig i ditt sökande efter djupare intimitet med dig själv, en partner, en framtida partner eller helt enkelt livet självt. Det handlar om att skapa trygga relationer, våga ta emot, ge sig hän, lita på, våga vara den du är, att hela trauman från ev. tidigare negativa erfarenheter och föreställningar om sex, relationer och kärlek. Det handlar om att komma bort från sinnets föreställningar, stress och press omkring sex och börja slappna av in i att våga lyssna på kroppen och hjärtats längtan. Det handlar om att på riktigt förstå sig på sin och andras unika kroppar och sexualitet. Det kan även handla om att få den sex och samlevdands undervisning du skulle behövt och inte fick när du växte upp. Det här är för dig som vill pulsera liv i hela kroppen, känna din naturliga helande sexuella kraft som ett självklart bränsle för livet.
Levaverkstan erbjuder individuell- eller par-coaching, vägledning och djupt healingarbete för dig eller dig och din partner. 
Här har du exempel på vad jag hjälpt många människor med.

Jag Anira arbetar från mottagningen i Mellbystrand, online och per telefon.  Här kan du läsa mer om mig.
Varmt välkomna med era frågor och bokningar på 0768245810 eller info@levaverkstan.se.

Vägledning & somatiskt healingarbete om intimitet, sex, tantra, kärlek & relationer


I en session med mig börjar vi där DU ÄR och vart du vill när det kommer till kärlek, sexualitet, intimitet, tantra, relationer och livet självt. Tillsammans förstår vi vad som är i vägen för dig att verkligen leva det du längtar efter. Det kan vara trauma, begränsande föreställningar, skam och skuld, mind-fucks eller känslomässigt/ fysiskt obehag som kommit ur omedvetna sexuella möten. Därifrån skapar jag en unik sessioner som passar just dig. Jag har en stor verktygslåda, massor av kunskap inom området, tillsammans med en kraftfull intuition. Genom vägledning, undervisning, djup kroppsorienterad livscoaching, somatiskt healingarbete, känslomässig- och trauma release hjälper jag dit du önskar. Vi skapar ett tryggt och kärleksfullt rum för dig där du kan landa in i din egen sanning och låta ditt eget unika sätt att helas på utvecklas. Det är ofta lättare än man tror.

Sessionerna görs online, på telefon eller på mottagningen. En coachningssession är vanligtvis en timme. Om vi ​​gör ett djupare helande arbete eller TRE@ Spännings-, stress- och traumafrigörande övningar är det ofta 1,5 timme, men det kan också ta upp till två timmar. Vi bestämmer tillsammans inför en session hur vi ska förhålla oss till tid och pengar. Du kan betala för bara en session eller boka ett paket för 5 eller 10 timmar. Låt oss ha ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att komma in på mer detaljer +46 768245810, info@levaverkstan.se. Jag ser fram emot att få vara till för just dig.
 

Parmedling, relations-coaching, vägledning, tantrisk träning och intimitet för par


Behöver du och din partner stöttning i att växa tillsammans, reda ut konflikter, komma närmare varandra, strategier för att leva tillsammans, att få kärleken att växa, sexualiteten och intimiteten att få nytt liv och bli till näring för er båda? Då rekommenderar jag varmt en session i Levaverkstan.
Vi bygger på det friska och löser upp det som står i vägen för det att växa. Vi hittar nya strategier för framtiden och läker det som behöver läkas, samt hittar nya vägar till åtrå och helande intimitet om det önskas. Sessionen utgår från era behov och kan innehålla coachande och vägledande samtal, medling, konflikthantering, empowerment, avslappning, att förlösa stress, spänningar och trauman, energiarbete, samt övningar i intimitet, tantra, närhet och närvaro.
Sessionerna är oftast på 1,5 timme, men kan även vara längre, som mini retreats eller privat kurs/ workshop om det passar era behov bättre.
Så här tyckte andra om vägledningen. Varmt välkomna att boka tid för er. 

Observera. Detta gäller i Levaverkstan

  1. ALLA är hjärtligt välkomna oavsett medicinsk status, social status, politisk åsikt, könstillhörighet & sexuell läggning.
  2. Det som sägs stannar hos mig. Jag har tystnadsplikt.
  3. Är man det minsta sjuk och ska till mottagningen, avbokar man sitt möte och stannar hemma.
  4. Det förekommer ingen fysisk beröring och vi håller fysiskt avstånd till varandra på mottagningen om inget annat tydligt kommuniceras i mötet.
  5. Måste du avboka ditt bokade möte av en eller annan anledning så ska det göras 10 timmar innan, annars debiteras man ändå.
  6. De gruppaktiviteter som förekommer i Levaverkstan har max antal 8 st.

För tidsbokning och frågor ring eller sms 0768245810 eller fyll i formuläret nedan