20190220_103855

Levaverkstan finns till för dig i ditt sökande efter djupare intimitet med dig själv, en partner, en framtida partner eller helt enkelt livet självt. Det handlar om att skapa trygga relationer, våga ta emot, ge sig hän, lita på, våga vara den du är, att hela trauman från ev. tidigare negativa erfarenheter och föreställningar om sex, relationer och kärlek. Det handlar om att komma bort från sinnets föreställningar, stress och press omkring sex och börja slappna av in i att våga lyssna på kroppen och hjärtats längtan. Det handlar om att på riktigt förstå sig på sin och andras unika kroppar och sexualitet. Det kan även handla om att få den sex och samlevdands undervisning du skulle behövt och inte fick när du växte upp. Det här är för dig som vill pulsera liv i hela kroppen, känna din naturliga helande sexuella kraft som ett självklart bränsle för livet.
Levaverkstan erbjuder individuell- eller par-coaching, vägledning och djupt healingarbete för dig eller dig och din partner. 
Här har du exempel på vad jag hjälpt många människor med.

Jag Anira arbetar från mottagningen i Gånarp online och per telefon.  Läs mer om mig. 
Varmt välkomna med era frågor och bokningar på 0768245810 eller info@levaverkstan.se.

Coaching, vägledning & somatiskt healingarbete


I en session med mig börjar vi där DU ÄR och vart du vill när det kommer till kärlek, sexualitet, intimitet, tantra, relationer och livet självt. Du kanske är intresserad av generell coaching, vägledning och undervisning inom ämnet, då får du det. Har du en längtan efter att utforska djupare i dig för att utvecklas och helas i grunden, så är det det vi följer.
Tillsammans förstår vi vad som är i vägen för dig att verkligen leva det du längtar efter. Det kan vara trauma, begränsande föreställningar, skam och skuld, mind-fucks eller känslomässigt/ fysiskt obehag som kommit ur omedvetna sexuella möten. Därifrån skapar jag en unik sessioner som passar just dig. Jag har en stor verktygslåda, massor av kunskap inom området, tillsammans med en kraftfull intuition. Genom vägledning, undervisning, djup kroppsorienterad livscoaching, somatiskt healingarbete, känslomässig- och trauma release hjälper jag dit du önskar. Vi skapar ett tryggt och kärleksfullt rum för dig där du kan landa in i din egen sanning och låta ditt eget unika sätt att helas på utvecklas. Det är ofta lättare än man tror.

Sessionerna görs online, på telefon eller på mottagningen i Gånarp. En coachningssession är vanligtvis en timme. Om vi ​​gör ett djupare healing arbete eller TRE@ (tension-, stress- och trauma release) är det ofta 1,5 timme, men det kan också ta upp till två timmar. Vi bestämmer tillsammans inför en session hur vi ska förhålla oss till tid och pengar. Du kan betala för bara en session eller boka ett paket för 5 eller 10 timmar. Låt oss ha ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att komma in på mer detaljer +46 768245810, info@levaverkstan.se. Jag ser fram emot att få vara till för just dig.
 

Tantrisk beröring/ Shamanskt somatiskt sexuellt helande


Helande, djup kärleksfull beröring, massage och energiarbete som skapas utifrån vad just du och din kropp behöver och längtar efter samt utirfrån tydligt angivna ramar och gränser.
Detta är din stund för påfyllning, avslappning, att få ta emot, komma närmare dig själv och få uppleva mer självkärlek. Behandlingen kan hjälpa dig att skapa trygghet och grundning i kroppen, hela nervsystemet genom att naturligt somatiskt lösa upp stress, spänningar, eventuella trauma, samt känslomässiga, fysiskta och energimässiga blockeringar från kropp och energifält. Det kan hjälpa dig att på ett naturligt avslappnat vis få igång energiflödet i kroppen, öka din sexuella energi, stärka din självkänsla, närvaro, höja din medvetenhet och få dig i djupare kontakt med det gudomliga. En omstart och nystart för ditt sinne, ditt nervsystem, din sexualitet och varje del av din kropp. 


Sessionerna är på mellan två till tre timmar och bestäms vid bokning.
Sessionen börjar med ett intruducerande samtal där vi lyfter din intention, dina behov och önskningar omkring sessionen, ett samtal om gränser, ramar, en kort grundning och avslappning i kroppen samt kort vägledning. Utifrån dina behov, gränser och önskningar kan sessionen ske med olja eller utan, med kläder, utan kläder eller med lite kläder, på hela kroppen eller bara delar av kroppen. Jag som behandlare har kläder på mig. Jag kan arbeta med mina händer, hela kroppen eller bara energimässigt. Jag kan arbeta med olja eller utan olja och kan även använda min Shaman trumma och skallra under behandlingen. Jag arbetar med ljud, andning och rörelse, aktiverar, initierar och ger healing. Behandlingen innehåller ALDRIG massage av könsorganet.

Är det första gången så ringer du mig för info och bokning +46 768245810. Har du varit här innan kan du boka via sms eller info@levaverkstan.se. Ser fram emot att vara till för just dig.
 

Parmedling, relations-coaching, vägledning, tantrisk träning och intimitet för par


Behöver du och din partner stöttning i att växa tillsammans, reda ut konflikter, komma närmare varandra, strategier för att leva tillsammans, att få kärleken att växa, sexualiteten och intimiteten att få nytt liv och bli till näring för er båda? Då rekommenderar jag varmt en session i Levaverkstan.
Vi bygger på det friska och löser upp det som står i vägen för det att växa. Vi hittar nya strategier för framtiden och läker det som behöver läkas, samt hittar nya vägar till åtrå och helande intimitet om det önskas. Sessionen utgår från era behov och kan innehålla coachande och vägledande samtal, medling, konflikthantering, empowerment, avslappning, att förlösa stress, spänningar och trauman, energiarbete, samt övningar i intimitet, tantra, närhet och närvaro.
Sessionerna är oftast på 1,5 timme, men kan även vara längre, som mini retreats eller privat kurs/ workshop om det passar era behov bättre.
Så här tyckte andra om vägledningen. Varmt välkomna att boka tid för er. 
 

Vill du vara anonym? Ring på mitt betalnummer.


Känns det bättre för dig att vara anonym? Då kan du ringa mig, Anira på Tantraguidernas betalnummer 0939-1147054 (19.90kr/min). Här kan du ringa om du behöver prata om eller söker mer kunskap omkring din sexualitet, tantra, beröring, njutning, avslappning, sexuellt helande, trauma, stress, osäkerhet, prestationsångest, självutveckling, livet samt kärlek och relationer. Absolut anonymitet och diskretion utlovas. Läs mer på www.tantraguiderna.nu.
 

Observera. Detta gäller i Levaverkstan

  1. Det som sägs stannar hos mig. Jag har tystnadsplikt.
  2. Är man det minsta sjuk och ska till mottagningen, avbokar man sitt möte och stannar hemma.
  3. Det förekommer ingen fysisk beröring om inget annat tydligt kommuniceras i mötet.
  4. Måste du avboka ditt bokade möte av en eller annan anledning så ska det göras 10 timmar innan, annars debiteras man ändå.

För tidsbokning och frågor ring eller sms 0768245810 eller fyll i formuläret nedan