20190220_103855

Anira Möller

Hej! Anira här. Jag har drivit Levaverkstan sedan 2010, är utbildad socionom med fördjupning inom bla KBT och med många års erfarenhet som kurator. Jag har även studerat vid en ettårig Zen Coachutbilning med fördjupning inom mindfulness. De senaste tjugofem åren har jag genom teori och praktik på olika vis arbetat och fördjupat mig inom området personlig utveckling, pedagogik, drama, grupputveckling, kognitiv vägledning, avslappning, mindfulness, mental träning, kroppskännedomsträning, somatiskt healing arbete, sexuell hälsa och frigörande dans. 
De senare 10 åren har jag även vidarutbildat mig inom stress och trauma genom bla. "TRE - Tension, stress and trauma release exercises", för att mer effektivt kunna hjälpa till att förlösa stress och trauma från kroppen. Dessa 10 år har jag även födjupat mina kunskaper omkring sexualitet, relationer, tantra, intimitet och somatiskt arbete för att kunna hjälpa människor att hela och återskapa en sund relation till sin kropp sina nära relationer och sin sexualitet. (Har bla. gått ISTA's practitioner training under 6 månader). 

 

Jag hjälper dig att lyfta dig över dina blockeringar, hitta tillbaka till harmoni, glädje, avslappning och njutning i kroppen samt aktivt börja skapa det liv som tjänar just dig bäst.

Varmt välkomna med era frågor och bokningar till 0768245810, info@levaverkstan.se.  
Vi ses på mottagningen i Mellbystrand, Helsingborg, online eller telefon. Jag arbetar för privatpersoner, par, grupper och arbetsplatser.

"Anira har en fantastisk förmåga att möta mig där jag är. Med goda kunskaper, stark intuition och grundad inre kontakt, skapar hon ett tryggt rum för mig att utforska mina inre djup. Genom samtal, rörelse och ljud leker vi oss fram och förlöser svåra känslor, spänningar och smärta i kroppen. Allt får vara med. Allt ryms. Allt omfamnas, älskas och omhändertas. Jag är så tacksam för Anira och för hur våra sessioner hjälper mig finna vägen hem till mig själv. Jag kan så varmt rekommendera en session med Anira."

"När mitt liv var som mörkast stod du Anira som det starkaste, tryggaste och mest kärleksfullaste ljuset och vägledde mig igenom mina trauman. Du har visat mig tillbaka till helheten, lärt mig att stå stark och att älska mig själv. Din kunskap är så värdefull, tack för att du finns."

”Anira visade oss en helt ny bild av intimitet och sexualitet. Efter 14 år tillsammans satt vi fast i destruktiva mönster. Anira hjälpte oss att se den feminina och maskulina sexualiteten på helt nya sätt. Med ett oerhört stort hjärta och kärlek och en så proffsig intoning både på mig och min man guidade hon oss båda in till oss själva och till varandra. Att få uppleva Aniras kunskap och guidning resulterade i en helt ny resa där vi har tagit oss från destruktiva möten till helt underbara stunder av intimitet. Anira har förutom kunskapen, känslan, kärleken och viljan att hjälpa även ett underbart sätt att vara fullkomligt sig själv….så befriande” 

”Tack för denna möjlighet att få uppleva total avkoppling och fullkomligt komma hem till den jag verkligen är. Så avslappnad och fylld av energi av den djupa andningen och så upplyft i alla mina sinnen av beröringen. Denna session gav mig en möjlighet att fullständigt möta mig själv, min sanna natur, och platsen där min största längtan redan är uppfylld: lycka, kärlek, total avslappning och oneness var upplevelsen! Från den här platsen kan jag nu se livet från en annan synvinkel och allt faller på plats av sig självt! Så fantastisk härlig upplevelse att njuta av! Ser fram emot en ny session med dig!”

"Aniras Balance Dance för mig in i djupet av mig själv och det som är. Helande! Frigörande! Transformerande! Underbart med en vägledare som har en sådan kontakt med sanningen/ kärleken/ källan/ verkligheten - kalla det vad du vill, det funkar!"