20190220_103855

Se kommande event på Levaverkstans Facebook

Nedan följer de workshops som är återkommande i Levaverkstan

LifeguiDANCE


LifeguiDANCE, eller som det hette innan, Balance Dance varannan torsdag mestadels året om i Levaverkstan. Se event på Facebook eller i kalendariet ovan. Alla gånger är fristående och man kommer så mycket man känner för. Du anmäler dig inför varje tillfälle. Alla är välkomna med alla sina olika fysiska förutsättningar och oavsett om du varit med innan eller ej.

Återfå balansen mellan kropp och själ, mellan ditt hjärtas väg och ditt sinnes oändliga ström av intryck och tankar.
Du lär dig en ny nivå av lyssnade till din kropp och din väg, en medveten närvaro med dig själv som är en förutsättning för ditt helande och uppvaknande. 
Balans Dans ger dig luft under vingarna, riktning på ditt hjärtas väg och jord under fötterna.

Pris. 200 kr/ gång. 160 kr om du varit med mer än 10 ggr.

"Känn hur rytmen växer sig stark inom dig och din kropp bara måste få ge uttryck för den. Känn hur spänningar släpper taget, hur du bjuder in lust och glädje in i varje liten del som är du. Känn hur förändringar är möjliga och att du är totalt levande i detta nu. Känn att du omfamnas av en känsla av frid i sinnet, ro i själen och glädje i varje del." ~Anira    

För info och bokning fyll i formuläret nedan eller kontakta info@levaverkstan.se, 0768245810. Varmt Välkommen! 
 

TRE ~ Tension, stress and trauma release exercises.


TRE® - Trauma, stress and tension release exercises ger dig verktyg du kan ha med dig resten av livet för att naturligt och enkelt släppa på stress, spänningar och trauman och bli mer levande i din vardag.
TRE® är ett genombrott för stresshantering och traumaåterhämtning. Metoden är lättlärd, ger en omedelbar verkan och är möjlig att använda utan vägledning av en terapeut. TRE är en naturlig metod som förlöser stress från kropp och nervsystem och får oss mer levande. Det är en enkel metod att lära och om du lägger in dessa övningar i din dagliga rutin öppnar det för en bättre livskvalité med mer balans och en större tolerans för vardagens påfrestningar.
När man börjat göra övningarna är det vanligt att sömnen blir bättre, att man känner ett större lugn i kroppen och har färre spänningar, mindre irritation, mer energi och ett jämnare humör.

Under dessa workshops kommer du att få en introduktion till TRE, lite genomgång om spänningar, stress och trauma och hur de påverkar oss i vår vardag och hur vi kan släppa dem, lära dig tekniken och hur du ska kunna använda den hemma för att kunna förlösa stress i vardagen. För den som redan lärt sig TRE kommer interventioner att erbjudas som ett stöd för kroppen att hitta djupare lager att förlösa.
Tekniken består i enkla fysiska övningar för att trötta ut främst psoas muskeln och sedan låta kroppens naturliga skakningar förlösa spänningar. Det är bra med löst sittande kläder.
Max sex platser per workshop, först till kvarn, anmälan är bindande. Kostnad 200kr. Anmäl dig till 0768245810 eller info@levaverkstan.se. Du betala in till bankgiro 662-5537 eller med kontanter på plats.
Har du någon svårare fysisk eller psykisk åkomma kan det vara olämpligt att göra TRE. Är du nyopererad ska du inte göra TRE. Kontakta Anira på Levaverkstan för vägledning i frågan.
Workshopen leds av Anira Möller. Anira är socionom, coach, TRE instruktör och kursledare inom personlig utveckling och mindfulness.
Här kan du se kommande workshops.
Varmt välkomna till en stund för dig!
 

Free yourself! Emotional release tools för livet

Under denna kväll kommer du få mycket praktiska och lite teoretiska verktyg för att hantera, uttrycka och förlösa känslor, stress och spänningar. Vi lär oss hur vi kan äga, ta emot och uttrycka våra känslor på ett hälsosamt vis, så att inte känslorna blir att äga oss. Vi lär oss att på ett fritt, tillåtande och lekfullt vis våga närma oss och utforska även de känslor som kan skapa motstånd och obehag i oss.
Vi använder olika slags ”emotional release tools”, kroppsorienterade mindfulness tekniker, och många andra verksamma verktyg som Anira funnit under sina 25 år inom stresshantering, healing arbete, personlig utveckling, kroppsterapi, trauma- och spännings release träning samt dansterapi och frigörande dans. Din andning, ljud och rörelse är mycket verksamma vägar till att på djupet hela och förlösa känslor, stress och spänningar som satt sig i kroppen.

När du hittat verktyg att på ett sunt sätt välkomna känslor, behöver kroppen inte skrika så högt, stress och spänningsnivån behöver inte bli så hög och du kommer att slippa ”stänga av dig själv”. Stänger vi för en sorts känslor, så stänger vi lite grann av för alla. Även för dem som vi önskar känna. Stänger vi av känslor och kroppen allt för länge är det mycket stor risk att vi blir sjuka.
Verktygen som erbjuds de här kvällarna kan ge dig mer energi, få dig att kunna våga vara mer dig själv, hitta harmoni, glädje, förlösa gamla känslor som inte tjänar dig längre samt få dig att känna dig mig levande och grundad, hemma, lugn och hel i din kropp och själ.
Det kommer att vara en liten grupp i ett tryggt hållet och tillåtande vänligt rum. Max 6 platser. Alla ”Free yourself kvällar” är fristående. Man kan komma en gång eller flera.
Föredrar du ett privat mer djupgående personligt utformat pass med vägledning just får dig, kan du boka en privat session med Anira Möller.
Varmt välkommen att bli mer hel i dig! 
 

Intimitet på riktigt

Vill du leva HEL utifrån din egen sexualitet och njutning, släppa föreställda krav, trauma, spänningar och stress från förr, välja självkärlek och börja nära dig själv och dina relationer på riktigt, på djupet?! Då är det här workshopen för dig.
I en liten trygg grupp ägnar vi en dag åt att återta vår kraft, kärleken till oss själva, våra kroppar, vår heligaste, kanske mest sårbara och absolut mest potenta kraft och livsenergi, VÅR sexualitet. På vårt vis den här gången!!
Dagen kommer innehålla samtal, övningar, tid för egen reflektion, avslappning, helande tekniker, empowerment, traumarelease samt den tantra och sexual undervisning du inte fick i skolan. Du kommer få med dig redskap som för evigt kommer öppna din väg för mer läkning, njutning, lust, frihet, självkärlek, förståelse, kraft och egenmakt.

Workshopen leds av Anira Möller från Levaverkstan. Anira är utbildad socionom och coach inom mindfulness, sexualitet/tantra och personlig utveckling samt i (TRE) tension-, stress- and trauma release exercises. Sexuell hälsa har hon fördjupat sig i sen hon började utbilda sig för 25 år sedan och har som socionom arbetat mycket med tjejgrupper, livskunskap och sexualundervisning som kurator på skolor. Sedan 10 år tillbaka har hon nu i Levaverkstan arbetat med somatiskt kroppsinriktad coaching och behandlingar som för samman kropp och själ till ett djupt helande och utvecklande för varje människa att leva från sin fulla potential. Hon hjälper många kvinnor och män samt par till sexuellt helande, goda relationer, inre harmoni och intimitet.
Vill eller kan du inte komma på workshopen är du välkommen att boka en individuell session med Anira online eller i Levaverkstan.
 

Vill du att Levaverkstans ska göra en kurs där du bor / på din kursgård/ arbetsplats!  Jag kommer gärna till er och håller i kurs på ett ämne som ni önskar. Allt inom personlig utveckling, grupputveckling som får Hela människan att få plats att växa.
Varmt välkomna med intresseanmälan här nedan!

Här kan du ställa frågor och anmäla dig till aktiviteter.