20190220_103855

Klienternas röster

"Aniras sätt att guida mig i min egen utveckling och hennes förmåga att känna in vad hon behöver säga och göra för att jag ska hitta svaren inom mig själv är helt magisk. Jag rekommenderar Anira till alla som vill utveckla sig själva, och hitta sin egen väg, tillsammans kan ni skapa mirakel!"

"Anira är så trygg, närvarande, professionell och vänlig men inte mesig. Hon har varit med hela min resa från sorg/rädsla till glädje och öppnande av min själ. Motgångarna som kommer i framtiden kommer jag att kunna bemöta på ett nu öppet sätt. Sorg och rädsla som kommer, kommer inte att få ta så mycket plats så som den har fått gjort fram tills nu. Anira har lärt mig att välkomna mina känslor, ta emot dem, fira dem och äga dem så att de inte äger mig och mitt liv. Att inte förtränga känslan, men inte heller låta den ta över."

"Tack Anira för ditt sätt att guida mig genom en svår fas i livet, du får mig att skratta och gråta och hjälper mig att hitta tillbaka till min bana. Hos dig är inget konstigt eller olagligt. Alla borde unna sig lite livsvägledning. Plötsligt är man gammal och sitter kanske och ångrar att man inte levde fullt ut. Kan av hela mitt hjärta rekommendera Anira!!"

"Med närvaro och intuition hjälper Anira dig att se förbi gamla föreställningar och av-slöja din egen sanning, som har funnits där hela tiden. Rekommenderas!"
"Anira har en fantastisk förmåga att möta mig där jag är. Med goda kunskaper, stark intuition och grundad inre kontakt, skapar hon ett tryggt rum för mig att utforska mina inre djup. Genom samtal, rörelse och ljud leker vi oss fram och förlöser svåra känslor, spänningar och smärta i kroppen. Allt får vara med. Allt ryms. Allt omfamnas, älskas och omhändertas. Då jag är en högsensitiv person är också platsen Anira skapat mycket betydelsefull för hur nära mig själv och mitt inre jag kan komma. Hennes behandlingsrum omfamnas av vacker natur med intilliggande hav och håller en mild men stark transformerande energi. Jag är så tacksam för Anira och för hur våra sessioner hjälper mig finna vägen hem till mig själv. Jag kan så varmt rekommendera en session med Anira."

"När mitt liv var som mörkast stod du Anira som det starkaste, tryggaste och mest kärleksfullaste ljuset och vägledde mig igenom mina trauman. Du har visat mig tillbaka till helheten, lärt mig att stå stark och att älska mig själv. Din kunskap är så värdefull, tack för att du finns."