20190220_103855

Coaching /  Handledning

Coaching/ handledning erbjuds på mottagningen i Mellbystrand, i Köpenhamn, Stockholm, online/ telefon eller någon annan stans i världen där Anira befinner sig.  


Med närvaro, lust, djup och tillit, vägleder Anira dig att hitta möjliga vägar och egna förhållningssätt som får dig att hitta ditt hjärtas väg, din sanning och din källa till livsenergi, lust, kraft, klarhet, avslappning, helande och harmoni. Anira hjälper dig att finna vägar ur svåra situationer, förhållningssätt som stärker dig och får dig att kunna välja i nya riktningar och hon vägleder dig till att förlösa stress, spänningar och trauman ur sinne och kropp. 
Mindfulness är en nyckel i samtalen som hjälper dig att Leva och verka i medveten närvaro Här och Nu. Med acceptans, en avslappnad kropp, ett stilla sinne och skärpa kan vi med självklar beslutsamhet hantera livets alla skeden och skiftningar.
Aniras mål är att ni själva ska hitta redskap för harmoni och glädje, egna förhållningssätt som får er att mer och mer Leva från er fulla potential.

Anira Möller som drivit Levaverkstan sedan 2010 är utbildad coach och socionom. Inom personlig utveckling, mental träning, kroppskännedomsträning, mindfulness,  avslappning, grupputveckling och frigörande dans har hon över 20 års erfarenhet med mycket bredd och djup i kunskap. Mindfulness går som en röd tråd genom hennes arbete och den ettåriga coachutbildningen hon har gått har inriktning på Mindfulness. De senaste året har hon även vidarutbildat sig inom trauma och i metoden "TRE - Tension, trauma release exercises", för att mer effektivt kunna hjälpa till att förlösa stress, spänningar och trauma från kroppen. Hon har även födjupat sina kunskaper omkring sexualitet, relationer och somatiskt arbete för att kunna hjälpa människor att hela och återskapa en sund relation till sin kropp sina nära relationer och sin sexualitet.
För din trygghet i samtalet har Anira självfallet tystnadsplikt. Ni kan vara trygga med att det som sägs stannar er emellan. 


Rekommendationer
"Aniras sätt att guida mig i min egen utveckling och hennes förmåga att känna in vad hon behöver säga och göra för att jag ska hitta svaren inom mig själv är helt magisk. Jag rekommenderar Anira till alla som vill utveckla sig själva, och hitta sin egen väg, tillsammans kan ni skapa mirakel!"

"Tack Anira för ditt sätt att guida mig genom en svår fas i livet, du får mig att skratta och gråta och hjälper mig att hitta tillbaka till min bana. Hos dig är inget konstigt eller olagligt. Alla borde unna sig lite livsvägledning. Plötsligt är man gammal och sitter kanske och ångrar att man inte levde fullt ut. Kan av hela mitt hjärta rekommendera Anira!!"

"Med närvaro och intuition hjälper Anira dig att se förbi gamla föreställningar och av-slöja din egen sanning, som har funnits där hela tiden. Rekommenderas!"


" Anira har en förmåga att snabbt få en uppfattning om väsentligheter och endast efter ett telefonsamtal kände jag att hon förstod i vilken riktning jag önskade arbeta vidare. Hennes intuitiva förmåga upplevde jag redan under vårt första samtal genom att hon kom med förståelse som i vanliga fall skulle krävt fler samtal och förklaringar från min sida. Jag upplevde att Anira har en stark vilja och önskan att inspirera andra till eget växande och mod att ta reda vad som verkligen är väsentligt . Hon kom också med rent konkreta tips på hur jag själv kunde utforska och experimentera för att hitta mina gåvor. Hennes starka drivkraft och positivitet nådde mig även i telefon!  Jag kan å det varmaste rekommendera Anira som samtalscoach."

”I en skön, härlig, vilsam och absolut trygg miljö, med en genuint intresserad och kunnig människa och coach har jag fått hjälp och redskap att växa som individ, att utvecklas och våga ta steg på min väg för att bli en helare människa. Jag vill verkligen varmt rekommendera ett besök hos Anira Möller i Levaverkstan."

 


Investera i dig!

Osäker om det här är något för dig? Prova 20 min gratis konsultation, så får du känna efter själv!

Jag rekommenderar dig varmt att köpa ett 5 eller 10 gångers paket, vilket blir billigare och kommer göra att du går in i en process med starkare intention som gör att förändringar går lättare och snabbare.

Ett enskilt coachingssamtal på mottagningen kostar 800:- i timmen.
Barn och ungdomar upp till 22 år betalar 400:- i timmen.
Är du sjukskriven, studerande eller arbetssökande betalar du 600:- i timmen. 

Ett 10 gångers paket kostar 7200 kr och ett 5 gångers paket kostar 3750 kr.
Är du studerande, arbetssökande, sjukskriven eller har låg inkomst betalar du 5.400 kr för 10 gånger och 2800:- för fem gånger. Barn och ungdomar betar 3800 kr för 10 gånger och 1900 kr för 5 gånger. (Betalningen kan delas upp om det behövs).

Behöver du någon annan deal som passar just din plånbok bättre är jag öppen för förslag.
För prisuppgifter på coaching på annan plats, kontakta Levaverkstan 0768245810 eller i formuläret nedan.


"Jag har inga svar att ge dig, men jag kan öppna upp för att bli
en spegel för ditt hjärtas innersta önskan. Jag kan inte råda dig till något, men jag kan lyssna till orden som inte sägs som vibrerar bakom historien om ditt liv. Jag kan inte förändra något för dig, men jag kan vägleda dig in till platsen i dig där källan viskar vägen och total frid och avslappning alltid råder! Svaren finns inom dig! Välkommen på ett transformativt möte".

- Anira Möller


 


För dig som vill arbeta med din sexualitet


Vill du känna dig mer levande, närvarande i kroppen och fullständigt träda in din fulla kraft, kärlek och frihet. Önskar du att hela trauma, minnen och negativa mönster omkring sexualitet, eller bara tillåta dig själv att njuta ännu mer av livet. Då är det här sessionen för dig.

Här kan du läsa mer och kontakta Levaverkstan för mer information.

Parsamtal och Medling.


Behöver du och din partner, du och din bästa vän, eller du och din familjemedlem stöttning i att växa tillsammans, reda ut konflikter, komma närmare varandra, strategier att leva tillsammans, att få kärleken att växa. Då rekommenderar jag varmt ett samtal i Levaverkstan. Vi bygger på det friska och löser upp det som står i vägen för det att växa. Varmt välkomna att boka tid.
Behöver ni stöttning omkring er sexualitet och intima relation finns det lite mer info här.

Samtalet kostar 1400:- och varar 1,5 timme. 5 gångers paket kostar 6,500:-. 10 gångers paket kostar 12.500:-.  Har ni låg inkomst och behöver en annan deal är jag öppen för ett samtal. 

Gruppcoaching


Ge dig själv och din arbetsplats en skjuts i rätt riktning!

Kontinuerlig coaching/handledning för arbetslag på företag, kommun och landsting med tillväxt

för alla. Läs mer... 

OBS! Har du en bokad tid och får förhinder eller är sjuk, avboka tiden så fort som möjligt. Avbokar du inte tiden och inte dyker upp, eller avbokar den mindre än 24 timmar innan samtalet börjar kommer du bli debiterad summan ändå. 

 

För tidsbokning ring 0768-245810 eller fyll i formuläret nedan.