20190220_103855

För ledarskap, personalutveckling, grupputveckling och rehabilitering.


Anira Möller från Levaverkstan erbjuder olika slags paketlösningar för att stötta arbetslag, företag, dig som ledare och personal i er dagliga tillväxt och hälsa.
 

Anira är utbildad coach och socionom. Hon handleder/coachar er i att nå era mål, klara av ert arbete, må gott, ta er vidare ur negativa känslotillstånd, tankebanor och livssituationer, öka er koncentrationsförmåga, prestationsförmåga, återfå avslappning och balans mellan kropp och sinne så att ni kan växa i er profession och som människor.
 

Anira hjälper till att stötta dig som ledare och/eller arbetsgruppen att skapa en god grupp/ arbetsmiljö där alla får växa utifrån sin fulla potential. Hon hjälper även till vid konflikthantering och medling mellan enskilda arbetstagare eller i en arbetsgrupp.


 

Levaverkstan erbjuder!

Personlig handledning/coaching/stödsamtal för enskilda arbetstagare eller för dig som företagsledare/arbetsledare. Anira kommer till er, eller ni till Levaverkstan. Coaching kan med fördel även göras per telefon/skype.

Handledning i grupp/gruppcoaching - ge ditt arbetslag en skjuts i rätt riktning! Kontinuerlig coaching/handledning/ processhandledning för arbetslag på företag, kommun och landsting med tillväxt för alla.

Mindfulness och avslappning. Att tillåta sig att leva avslappnad och närvarande i det du gör är viktigare idag än någonsin tidigare. Utifrån ett tillstånd av stress presterar du sämre, mår sämre, tar sämre beslut för dig och gruppen och till slut orkar du inte mer. Anira vägleder enskilt och i grupp hur vi finner medveten närvaro Här & Nu, ett avslappnat tillstånd i sinne och kropp. Du får då full tillgång till att hantera tankar och intryck så att de tjänar dig. Ge dig själv, din grupp och arbetsplats en nystart med mindfulness. Kom till Levaverkstan eller jag kommer till er.

Medling/konflikthantering. Har ni någon konflikt mellan enskilda arbetstagare eller underliggande konfliker på er arbetplats eller i er arbetsgrupp? Underliggande konflikter eller synliga uppenbara konflikter drabbar både arbetsresultat och välmåendet hos ledning och personal. Tillkalla en tredje opartisk part att medla i konfliken och tillsammans med er söka fungerande lösningar för hur ni lättare kan hanterar konflikter på er arbetsplats.

Teambuilding och lustfyllda events som skapar härlig sammanhållning där personal får lära känna varandra på ett nytt sätt. Vi tränar oss också i att lyckas tillsammans och att nå våra mål.

 

Workshops för hela eller delar av gruppen, där de får träna sig i att uppleva, använda och uttrycka mer av sin fulla potential.

 

En eller flera timmars föreläsning på olika teman som skapar handlingskraft, tillväxt, mental hälsa, fokus, livsenergi och avslappning. Föreläsningarna är alltid interaktiva med mycket samtal och tid för reflektion. Vad behöver din arbetsplats för strategier för att lyfta och fungera bättre enskilt och i grupp.

 

Behöver ni skaka loss spända axlar och ryggar, hitta avlappning och centrering i kroppen och få mer energi, då rekommenderas Balans Dans - Frigörande dans.

 

Det är dags att ge dig själv, din grupp och arbetsplats en skjuts i rätt riktning!

Priserna gäller med viss flexibilitet för att tillmötesgå kunds önskningar och behov i olika paket.

  • Företagscoaching/handledning (som inte kräver förarbete). Enskilt för chefer/personal kostar 1000:-/h. Tio gångers paket kostar 8500 kr och fem gångers paket kostar 4500 kr.
  • Gruppcoaching/handledning i mindre grupp kostar 1900 kr/h utan förberedelsetid. Rabatt ges på paket med fem gånger och mer eller vid coaching under flera timmar i sträck.
  • Teambuilding, workshops och föreläsningar. Priset varierar utifrån vad du beställer. Grunden för tjänsten är dock 3000:-/h. för all gruppverksamhet/föreläsning som kräver förberedelsetid. Rabatt ges för bokning av flera tillfällen och för heldags-/ halvdagsworksop.

Alla priser är exkl. moms. Eventuellt resetillägg tillkommer.
 

Levaverkstan tillämpar "nöjd kundgaranti". Har du inte fått ut något av tjänsten eller produkten får du pengarna tillbaka.
För din trygghet arbetar Anira självklart under tystnadsplikt.
Denna sida utvecklas ständigt. Saknar du någon information just du behöver skickar vi omgående mer detaljerad information.

 

Hör av er till Levaverkstan och berätta vad du och ditt företags behov är och vi hittar den ultimata kombinationen av insatser just för dig.

Anira Möller kommer gärna ut och gör korta "prova på demonstrationer" innan du köper in.


Levaverkstan - Din företagspartner 

Tel. 0768-245810 eller mail. info@levaverkstan.se