20190220_103855

Gruppcoaching/ handledning i grupp.

Ett gott arbetsklimat, med välmående medarbetare utgör grundstenen på en framgångsrik arbetsplats! Ge din grupp och arbetsplats en skjuts i rätt riktning!


Är ni redo att skapa en arbetsgrupp där varje enskild individ tillsammans med gruppen kan verka utifrån sin fulla potential? Anira Möller är en mycket omtyckt och professionell gruppcoach och handledare. Hon stöttar er gärna att nå era mål.
 

Varmt välkomna att boka tider för gruppcoaching och handledning. Anira Möller arbetar som handledare, coach, kurator, kursledare och fördragshållare. Hon har många års yrkeserfarenhet och fördjupning i hur man skapar goda grupper, vägleder vid ev. konflikter, får dem att växa och vägleder dem vidare.
 

Vi träffas vid minst två tillfällen med minst 1½ h coaching/handledning per gång. För mer effektivt och långverkande resultat rekommenderas ett tillfälle i månaden eller oftare. Rekommenderat antal deltagare är max 10 stycken.

Gruppcoaching/handledning i mindre grupp kostar 1900 kr/h (ex.moms). Rabatt ges på paket med fem gånger och mer eller vid coaching under flera timmar i sträck. Ev. resetillägg tillkommer.

 

För bokning och frågor ring 0430-28488/ 0768245810 eller maila info@levaverkstan.se. Klicka på länken och ta del av mer i Levaverkstans tillväxtpaket för arbetsplatser. Här finns något för brancher och arbetsgrupper.
 

Jag ser fram emot att mötas! /Anira Möller.