20190220_103855

Din sexualitet – Din väg till kärlek, helande, kraft och frihet!


Vill du känna dig mer levande, närvarande i hela kroppen och leva från din fulla kraft, kärlek och frihet. Vill du börja skapa en verkligt kärleksfull relation till dig själv och andra. Önskar du att hela trauman, minnen och negativa mönster omkring sexualitet, eller bara tillåta dig själv att njuta ännu mer av livet, din sexualitet och din kropp. Då är det här sessionen för dig.

Mitt uppdrag är att hjälpa människor att komma i balans, känna sig mer levande, förlösa stress, spänningar, trauma och "mindfucks", fullt ut få tillgång till sin kraft, uppleva mer frihet och njuta mer av livet och sin kropp. Detta gör jag genom individuell- eller par coaching, vägledning och djupt healingarbete för både män och kvinnor. För de män som har behov av mer djupgående tantriskt helande arbete så erbjuder jag också det.  Förutom att ge privata sessioner så leder jag också workshops inom tantra, ”sacret sexuality”, personlig utveckling, mindfulness, självkärlek, kroppskännedomsträning, ”breath work”, frigörande dans och TRE® Tension, stress and trauma release exercises


Är det något av det här du söker efter eller önskar dig? Varmt välkommen!

 • Du vill få lättare för att öppna dig fysiskt och känslomässigt för en partner, våga lita på andra och ta emot kärlek.
 • Du vill släppa negativa erfarenheter, trauman, spänningar och jobbiga tankar omkring sexualitet och intimitet så du kan njuta mer fullt ut av din sexualitet, dig själv, din kropp och andra.
 • Du vill våga visa kärlek, dejta och flirta.
 • Du vill kunna känna full kärlek till dig själv, din kropp och sexualitet och komma bortom skam och fördömanden som du kanske har med dig.
 • Du vill öppna dig för att bjuda in en ny partner i livet.
 • Du vill få en fördjupad kärlek och intimitet med din partner, bryta konflikter och skapa en förtroendefull, god relation.
 • Du vill bli en bättre älskare.
 • Du vill lära dig att sätta tydliga gränser och tydligare känna vad som känns bra och inte bra för dig.
 • Du vill komma ur sex- och/eller porrmissbruk.
 • Du vill bli av med din skuld, skam och blygsel omkring sexualitet.
 • Du vill se dina mönster i livet; vad som styr dig i olika situationer, och varför du inte har det liv du vill ha, lära dig se vad du vill ha och inte vill ha, och att våga uttrycka det. 
 • Du vill bli mer närvarande och avslappnad i kroppen, släppa stress och spänningar.
 • Du vill lära dig att använda din andning för att få kontakt med din kropps inneboende visdom, uppleva mer njutning, kraft och energi. 
 • Du vill få uppleva potentialen av din sexualitet som en andlig upplevelse, vägen till Gud, en helig enhet med dig själv och andra.
 • Du vill fullt ut njuta vidden av din sexualitet, din sexuella energi, livskraften; uppleva energiorgasmer och helkroppsorgasmer, och kanske veta hur du kan hjälpa andra att få det.
 • Du vill bli mer närvarande, levande, kraftfull, hel, vibrerande och utveckla din förmåga att uppleva lust, njutning och glädje i varje nu.

Jag arbetar från mottagningen i Mellbystrand (mellan Göteborg och Malmö), i Köpenhamn, Stockholm, online, per telefon eller någon annanstans i Sverige eller världen där jag befinner mig.  
Varmt välkomna med era frågor och bokningar på 0768245810 eller info@levaverkstan.se.


Coaching, vägledning och somatiskt healingarbete omkring sexualitet, intimitet, kärlek och relationer för dig, man eller kvinna.


En timmes djupgående, förlösande och helande session på mottagningen i Mellbystrand, online eller per telefon. Jag hjälper dig att komma tillbaka i balans, känna dig mer levande, njuta mer av livet och förlösa stress, spänningar, negativa tankar och trauma omkring din sexualitet, din njutning, din kropp, intima relationer och kärlek. Jag vägleder dig till att skapa en mer kärleksfull relation till dig själv och andra, bli mer närvarande i hela kroppen så du kan leva från din fulla kraft, kärlek och frihet. Vi hittar vägar för dig att utvecklas framåt utifrån din egen inre sanning. Jag vägleder dig i frågor du har omkring livet, relationer, sexualitet, kärlek, intimitet, trauma, spänningar, stress, din personliga utveckling, dina drömmar i livet och ditt varande.
Varmt välkommen att boka tid för DIG!
Dessa sessioner kostar 800kr/gång och är en timme långa.


Parmedling, relationscoaching, vägledning och intimitet för par.


Behöver du och din partner stöttning i att växa tillsammans, reda ut konflikter, komma närmare varandra, strategier för att leva tillsammans, att få kärleken att växa, sexualiteten och intimiteten att få nytt liv och bli till näring för er båda? Då rekommenderar jag varmt en session i Levaverkstan.
Vi bygger på det friska och löser upp det som står i vägen för det att växa. Vi hittar nya strategier för framtiden och läker det som behöver läkas, samt hittar nya vägar till åtrå och helande intimitet om det önskas. Sessionen utgår från era behov och kan innehålla coachande och vägledande samtal, medling, konflikthantering, empowerment, avslappning, att förlösa stress, spänningar och trauman, energiarbete, samt övningar i intimitet, närhet och närvaro.
Varmt välkomna att boka tid för er. 
Samtalet kostar 1400:- och varar 1,5 timme. Fem gånger kostar 6,500:-. 
 


Tantra massage, terapi och sexuellt somatiskt helande för dig som man.


En stund för påfyllning av energi och kärlek, tid för dig att totalt få slappna av och hänge dig åt att ta emot och helas på djupet. En stund att komma närmare dig själv, din njutning, en känsla av frihet, självkärlek, bli mer närvarande i kroppen, känna dig mer levande och i din fulla kraft så du kan uppleva dig själv och livet på nytt med alla dina sinnen. En omstart och nystart för ditt sinne, ditt nervsystem och varje del av din kropp. Varje session är en magisk upplevelse för dig att bära med dig resten av livet.
 
Sessionerna är på mellan två till fyra timmar, du bestämmer. Vi börjar alltid med ett vägledande och coachande samtal utifrån vad det var som fick dig att söka dig till Levaverkstan, din intention och önskan om vad sessionen ska ge dig, hur du vill må och känna dig när du lämnar rummet och vad du vill ska ha förändrats för dig. 
Sessionen innehåller coaching, vägledning, mindfulness, healing, aktivering och initiering, beröring och lätt massage som är sensuell och avslappnande. Varje session är unik och skapas från dina behov, min vägledning och bådas våra gränser.
Behandlingen är skapad ur min långa erfarenhet av tantra, kroppskännedomsträning, mindfulness, personlig utveckling, ”sacred shamanic sexual work” och somatiskt sexuellt healing arbete.   Min mest långvariga och djupgående utbildning inom detta har jag fått från ISTA International school of Temple arts, där jag deltagit och assisterat på många kurser och även gått en fyra månaders lång practitioner training. Här kan du läsa andras omdömen.
Varmt välkommen att höra av dig för att boka, om frågor och funderingar.


Jag heter Anira Möller och ser fram emot att få tjäna just dig.


Levaverkstan har jag drivit sedan 2010. Jag är utbildad coach och socionom med fördjupad kunskap inom KBT, mindfulness och hur man hjälper människor att komma vidare i livet. Inom personlig utveckling, mental träning, kroppskännedomsträning, avslappning, meditation, mindfulness och frigörande dans har jag över 20 års erfarenhet med mycket bredd och djup i kunskap. De senaste sex åren har jag fördjupat mig inom tantra, ”sacred sexuality” och kunskaper omkring sexualitet, relationer och somatiskt arbete för att kunna hjälpa människor att återskapa en njutningsfull, hel relation till sin kropp, sina nära relationer och sin sexualitet. Jag har även vidarutbildat mig i "TRE® - Tension, stress and trauma release exercises", för att mer effektivt kunna hjälpa till att förlösa stress, spänningar och trauma från kroppen. 

Jag arbetar från mottagningen i Mellbystrand (mellan Göteborg och Malmö), i Köpenhamn, Stockholm, online, per telefon eller någon annanstans i Sverige eller världen där jag befinner mig.  Varmt välkomna med era frågor och bokningar på 0768245810, info@levaverkstan.se.

OBS! Har du en bokad tid och får förhinder eller är sjuk, avboka tiden så fort som möjligt. Avbokar du inte tiden och inte dyker upp, eller avbokar den mindre än 24 timmar innan sessionen börjar kommer du bli debiterad summan ändå.