20190220_103855

Frigörande dans/ Balans Dans!


Släpp loss kroppen! Frigör den kraft, visdom, glädje och styrka som finns där!

Jag garanterar dig en energihöjande och helande stund för både dig och gruppen.

I Balans Dans / Frigörande Dans tränar du dig i ditt lyssnade till dig själv, din kropp, din egna kraft och intuitiva känsla.

Den frigörande dansen har förmåga att göra dig mer vaken, levande och hel.

När du bryter ditt inrutade rörelseschema får du samtidigt tillgång till en större del av hjärnan och dina oändliga möjligheter som människa.

Glöm allt du trodde om dans! Alla kan göra det här. Det är kroppens eget sätt att frigöra energi, skapa balans, vakenhet och glädje i systemet.

Dansa dig fri! 
 

Leder dansen gör Anira Möller, som är utbildad Frigörande Dans lärare och har över 15 års erfarenhet av dansen som ett verktyg för att hela kopplingen mellan kropp, själ, tanke och handling. Hon är också socionom, lärare i drama och arbetar framför allt med personlig utveckling på olika sätt.


"Känn hur rytmen växer sig stark inom dig och din kropp bara måste få ge uttryck för den. Känn hur spänningar släpper taget, hur du bjuder in lust och glädje in i varje liten del som är du. Känn hur förändringar är möjliga och att du är totalt levande i detta nu.

Känn att du omfamnas av en känsla av frid i sinnet, ro i själen och glädje i varje del."

Anira

 

"Life isn´t about waiting for the storm to pass.

It´s about learning to DANCE in the rain!

Anonym"

Några ord från deltagare:
" Jag känner att varenda cell i min kropp jublar".
"Aniras balansdans för mig in i djupet av mig själv och det som är. Helande! Frigörande! Transformerande! 
Underbart med en vägledare som har en sådan kontakt med sanningen/kärleken/källan/verkligheten - kalla det vad du vill, det funkar!" 
"Anira håller en helt fantastisk dans som alltid går på djupet, men på olika sätt varje gång. 
Så tacksam för att få ta del av hennes inspiration och vägledning!"
"Aniras Balansdans är en Kärleksakt till Livet, med utrymme för allvar och djup, och med smittande glädje! På samma gång är det så prestigelöst och avslappnat - här kan jag bara Vara, vara i ingenting.. kan låta livet sippra in, och ta plats igen.. Skönt!"


Balans Dans hösten 2021


Varmt välkomna till en ny höst med Balans Dans! Alla gånger är fristående och man kommer så mycket man känner för. Du anmäler dig inför varje tillfälle. Om du inte provat det innan är du alltid välkommen att starta, liksom de som utforskat Balans Dans länge. Alla pass passar alla!
Balans Dans hålls på Levaverkstans mottagning i Mellbystrand torsdagar ojämna veckor mellan 18.30-20.30. Anmäl dig till 0768245810. 

Återfå balansen mellan kropp och själ, mellan ditt hjärtas väg och ditt sinnes oändliga ström av intryck och tankar.
Du lär dig en ny nivå av lyssnade till din kropp och din väg, en medveten närvaro med dig själv som är en förutsättning för ditt helande och uppvaknande. 
Balans Dans tillåter dig att släppa taget om det som inte tjänar dig längre och tillåter dig att få tillgång till alla dina oändliga möjligheter.
Det ger dig luft under vingarna, riktning på ditt hjärtas väg och jord under fötterna.

Kom och dansa dig in i varje liten del av dig,
och släpp dig själv fri.


Alla är välkomna med alla sina olika fysiska förutsättningar!
Säger ditt hjärta jaa, så är det här träningsformen för dig!

Pris. 200 kr/ gång. 160 kr för er som varit med mer än 10 gånger.

Du kan också boka dig ett djupgående specialanpassat danspass just för dig!         

Leder passen gör Anira Möller från Levaverkstan. Anira är utbildad Frigörandedanslärare, Socionom och Zen-coach. Hon använder bl.a. vägledning genom rörelse/ dans och mindfulness som ett frigörande verktyg för människor att lyfta sig över sina begränsningar, hitta hem i kroppen och bli ett med det som är deras sanna natur!
Balans Dans är en metod som vuxit fram ur Aniras 18 års erfarenhet och utbilning inom Frigöande Dans, inre resor, kroppsbalansering, mindfullness, men framför allt genom hennes starka inre vägledning.

För mer information och anmälan fyll i formuläret här nedan eller kontakta info@levaverkstan.se,
tel. 0768245810.


Varmt Välkommen! Du är värd det!

 

Vill du ha Balans Dans / Frigörande Dans på din kurs eller till din stad!


Jag kommer gärna och håller Balans Dans workshops där du befinner dig!

Du kanske annordnar någon kurs, där det skulle vara viktigt att få med kroppen på något vis. Ni kanske sitter stilla mycket under kursen eller kanske helandet och frigörelsen av kroppen är en förutsättning för att kunna integrera det andra ni gör. Man kan också ha med det bara för att det är så väldigt härligt och roligt!

Anna Carin Mårtensson på Spirit Road har t ex kommit på att det fantastiskt att kombinera med måleri, så på hennes "Målarkurser för hela dig" har jag varit med två gånger, och det har varit en fantastisk kombination.

Jag är öppen för fler kombinationer!

Eller... du kanske skulle vilja ha en halv- / heldags Balans Dans i din stad.

Jag kommer gärna och håller kurs och workshops.
 

Fyll i formuläret nedan för frågor eller bokning.