20190220_103855

Välkomna till de rena örternas underbara värld!

Handla Icelandic Herbs hud-, spa-, och friskvårdprodukter direkt från Levaverkstan.

Icelandic Herbs sortiment består av hud-, spa- & friskvårdsprodukter, som är helt och hållet framställda av naturliga, biologiska råvaror med de läkande och vårdande krafterna av de isländska örterna i centrum.

Produkter är gjorda på rena oljor och växter, det allra flesta handplockade på Island.

De är fria från kemiska tillsatser och har genomgått flera olika allergitester, naturligtvis inte på djur. Dofterna i produkterna kommer från örter och eteriska oljor. Även de konsistensgivande och konserverande ämnena i Icelandic Herbs produkter är helt naturliga. Prova själv och upplev ett av marknadens bästa och renaste kroppvårdsprodukter!

Många människor har blivit hjälpta och fått njuta av dessa härliga produkter och det är min förhoppning att DU också ska finna produkter som kommer att förgylla din vardag, vare sig de är mindre värk, ett större välbefinnande eller rent kosmetiskt.

100% Återköpsgaranti

Om produkterna inte uppfyller dina krav eller om du av någon anledning inte är nöjd med innehållet. Kontakta mig för ev. byte till någon annan produkt eller för att få pengarna tillbaka. Denna garanti gäller under obegränsad tid, om ej bäst före datum är passerat.

Bli VIP-kund och få 20%-rabatt.

När du köper produkter för mer än 800:- inkl. moms vid ett köptillfälle blir du samtidigt VIP-kund och får direkt 20% rabatt på inköpet samt att du förblir VIP-kund hos företaget för all framtid.

Här är en förteckning på alla produkter i Levaverkstans lager, vad de kan ge just dig och vad de kostar.
Några exempel på produkter är;
Deodorantgelé – Helt fri från aluminium, doftar fantastiskt gott av eteriska oljor.
Duscholja avslappnande – Uppfriskande, ljuvligt doftande och milt rengörande.
Acnedroppar – Starkt nedbrytande effekt på acneutslag.
Jävulskloolja – Speciellt bra för stelhet i leder, tennisarmbågar, artrit & ledbesvär.
Hajkräm - Används med goda resultat vid behandling av hudproblem som t ex psoriasis.
Fotbadsalt – Hjälper blodcirkulationen och stimulerar trötta fötter.
Hot Shot – Massagekräm med positiv effekt på bl a huvudvärk, migrän & förkylning.

 


 

Här är några produkter Levaverkstan gärna lyfter fram lite extra!

VÅROLJAN - bästa allt i ett-hudvårdsprodukten!

Förutom att det är en härlig kropp-, ansiktsolja är den helt suverän att använda som solskyddsolja. Den bygger upp hudens eget pigment och ger också ett effektivt solskydd. Smörj in före och efter solning, så får du en jämnare solbränna som varar längre.

Våroljan håller dessutom både mygg, knott och broms borta!

Bra giftfritt fästingmedel för hund & katt.

Innehåller: Mandel-jojoba och ringblomsolja, Squalane och E-vitamin + Extrakt av: Ylang ylang, mandarin, citron, rölleka, daggkåpa, islandslav, älgört, styvmorsviol, valnöt, lomme, jasmin, myrra och lavendel.
Läs mer om Våroljan.

DJÄVULSKLOOLJA - Djupgående massageolja speciellt för stela leder. Kan med fördel användas  vid besvär av artros. Innehåller bla Djävulsklo som är inflammationshämmande och Vitpil som är smärtstillande.

HAJKRÄM - Positiv effekt på psoriasis, eksem, ledinflammationer och reumatism.
Innehåller Squalene som transporterar ner syre på djupet och syresätter cellerna.
Innehåller Alkylglycerol som bla ökar bildningen av antikroppar och skyddar mot infektioner.

MUSKELMJÖLKENS HEMLIGHET
Första örtextraktet i vår Muskelmjölk är Mentha Arvensis = Japansk Mynta eller Åkermynta. Det betyder att den är den mest verksamma ingrediensen. Den finns bara i Muskelmjölken och inte i någon annan av våra produkter. Det är en uppfriskande, upplivande eterisk olja med mild linimentdoft och hög mentholhalt som utvinns ur bladen genom destillering med ånga.
Oljan ökar hudens genomblödning, minskar nervreceptorernas känslighet och har en sammandragande, kramplösande och decinficerande effekt. Det leder i sin tur till en lokalbedövande effekt som utnyttjas i kylande liniment för nervsmärtor, muskel/ ledvärk och reumatism.
Den masserar också åderbråck som därför minskar och kan t.o.m. försvinna.

P.g.a. den kylande effekten kan den upplevas negativt på Frozen Shoulder och ibland även på ischias. Då är alternativet Muskelolja+Muskelkräm. Då finns inte Myntan med, men man får i stället flera av de örtextrakt som finns i mjölken och också några extra: T.ex. Älgört, Vitpil, Chilipeppar, Vintergröna, kummin och Salvia.

HOT SHOT är fantastiskt användbar!

a) Vid förkylning smörjer man pannan o runt näsa o bihålor samt utanpå halsen. Efter ett tag märker man att symptomen gått över. Förkylningen liksom kommer av sig.

b) Vid migrän och huvudvärk masserar man in krämen vid tinningarna, mellan ögonbrynen och på de två "knölarna" vid hårfästet i nacken.

c) Vid mensvärk fungerar den som en liten värktablett när man smörjer in krämen på mage och i svanken.

Örternas kombination vidgar venerna så att blodgenomströmningen ökar. Hot Shot luktar lite som VICK. Innehåller bl.a. älgört, timjan, pepparmynta, lavendel, kamfer, eukalyptus och aloe vera.

Hot Shot kan även användas mot Herpes. Några använder den som "snarkplåster" och en kvinna fick hjälp med sin tinnitus när hon tog Hot Shot på en tops och smorde inne i hörselgången! Oväntat användningsområde.

En riktigt behaglig allt i allo kräm!


Gör din beställning här under, ring 0768245810 eller

kom till Levaverkstans mottagning och handla på plats.

Det går att handla alla dagar i veckan. Ring ändå gärna och meddela dig i förväg så att det är bemannat just när du kommer. Om en vara skulle vara slutsåld får vi hem nya på en vecka. Om du bor långt ifrån kan vi skicka produkter hem till dig. Anira kan också hjälpa dig att göra en kroppsavläsning så du får de produkter som tjänar just dig bäst.

Är du intresserad av en noggrannare genomgång av produkterna så arrangerar jag Spa-kvällar. Där får man i lugn och ro prova igenom sortimentet och njuta av de härliga spa-produkterna. Vill du ha en egen härlig Spa-kväll med dina vänner i Levaverkstan eller hemma hos dig så ordnar vi det. Anira hjälper dig även gärna om du själv även vill bli återförsäljare. Kontakta levaverkstan för mer information 0768245810 eller i formuläret nedan.

I fomuläret nedan kan du ställa frågor, visa ditt intresse, anmäla dig till spa-kväll eller göra dina beställningar.