20190220_103855

Kurser och workshops för hela dig!

Den här sidan är inte helt uppdaterad. Se alla kommande kurser och workshops i kalendariet


Balans Dans


Varmt välkomna till en ny höst med Balans Dans! Alla gånger är fristående och man kommer så mycket man känner för. Du anmäler dig inför varje tillfälle. Om du inte provat det innan är du alltid välkommen att starta, liksom de som utforskat Balans Dans länge. Alla pass passar alla! Balans Dans kommer hållas både i Mellbystrand och på andra platser under hösten. Här ser du terminens tider. Här kan du läsa mer om Balans Dans.

Återfå balansen mellan kropp och själ, mellan ditt hjärtas väg och ditt sinnes oändliga ström av intryck och tankar.
Du lär dig en ny nivå av lyssnade till din kropp och din väg, en medveten närvaro med dig själv som är en förutsättning för ditt helande och uppvaknande. 
Balans Dans tillåter dig att släppa taget om det som inte tjänar dig längre och tillåter dig att få tillgång till alla dina oändliga möjligheter.
Det ger dig luft under vingarna, riktning på ditt hjärtas väg och jord under fötterna.

Kom och dansa dig in i varje liten del av dig,
och släpp dig själv fri.


Alla är välkomna med alla sina olika fysiska förutsättningar!
Säger ditt hjärta jaa, så är det här träningsformen för dig!

Pris. 200 kr/ gång. 160 kr om du varit med mer än 10 ggr.

Du kan också boka dig ett djupgående specialanpassat danspass just för dig!         

För mer information fyll i formuläret här nedan eller kontakta info@levaverkstan.se, tel. 0768245810. Varmt Välkommen! Du är värd det!

 

TRE ~ Tension, stress and trauma release exercises. Wokshops minst 1 gg/ månad.


TRE® - Trauma, stress and tension release exercises ger dig verktyg du kan ha med dig resten av livet för att naturligt och enkelt släppa på stress, spänningar och trauman och bli mer levande i din vardag.
TRE® är ett genombrott för stresshantering och traumaåterhämtning. Metoden är lättlärd, ger en omedelbar verkan och är möjlig att använda utan vägledning av en terapeut. TRE är en naturlig metod som förlöser stress från kropp och nervsystem och får oss mer levande. Det är en enkel metod att lära och om du lägger in dessa övningar i din dagliga rutin öppnar det för en bättre livskvalité med mer balans och en större tolerans för vardagens påfrestningar.
När man börjat göra övningarna är det vanligt att sömnen blir bättre, att man känner ett större lugn i kroppen och har färre spänningar, mindre irritation, mer energi och ett jämnare humör.

Under dessa workshops kommer du att få en introduktion till TRE, lite genomgång om spänningar, stress och trauma och hur de påverkar oss i vår vardag och hur vi kan släppa dem, lära dig tekniken och hur du ska kunna använda den hemma för att kunna förlösa stress i vardagen. För den som redan lärt sig TRE kommer interventioner att erbjudas som ett stöd för kroppen att hitta djupare lager att förlösa.
Tekniken består i enkla fysiska övningar för att trötta ut främst psoas muskeln och sedan låta kroppens naturliga skakningar förlösa spänningar. Det är bra med löst sittande kläder.
Max sex platser per workshop, först till kvarn, anmälan är bindande. Kostnad 200kr. Anmäl dig till 0768245810 eller info@levaverkstan.se. Du betala in till bankgiro 662-5537 eller med kontanter på plats.
Har du någon svårare fysisk eller psykisk åkomma kan det vara olämpligt att göra TRE. Är du nyopererad ska du inte göra TRE. Kontakta Anira på Levaverkstan för vägledning i frågan.
Workshopen leds av Anira Möller. Anira är socionom, coach, TRE instruktör och kursledare inom personlig utveckling och mindfulness.
Här kan du se kommande workshops.
Varmt välkomna till en stund för dig!

The womb journey 29 sept 2018 15.00-18.00 i Levaverkstan.


Nu är det tid för oss kvinnor att uppmärksamma och kalla hem oss själva till den visdomen, källan till liv, kraften, healingen och kärleken som finns i vårt heligaste rum, vår källa, vårt sköte, vår portal, vulva, fitta, slida eller vad för något gudomligt namn vi än sätter på den vackra platsen.
Den här 3 timmars workshopen är en resa in i henne genom meditation, vägledning, healing, försoningsarbete, rörelse och reningsarbete. Du kommer att komma allt närmare till det som är ditt heligaste, vakna till din sanna kraft i kvinnokropp och ges möjlighet att gå vidare från sådana präglingar som inte var sprunget ur kärlek.
 
Varmt välkommen för dig som äntligen tänkt börja lyssna på din kropp, eller för dig som vill ännu mer fördjupa kontakten med källan och den heliga portalen i dig.
Vi skapar ett tryggt och heligt rum, i en liten grupp, där allt är frivilligt och alla känslor är välkomna.
 
Investering; 500 kr, arbetslösa, sjukskrivna, pensionärer eller studerande 350 kr. Först till kvarn.
Bekväma mjuka kläder <3.
Anmäl dig i formuläret nedan på 0768245810 eller info@levaverkstan.se.
 
Mer info om mig och mitt arbete omkring sexualitet hittar du här.
Eventet hittar du även på Levaverkstans facebook sida.
 
Varmt välkomna! ~Anira 
 

Magi ~ att hitta sin inre kraftkälla. 10 september 2017 18-30-21.00.


All vägledning du behöver för alla dina val i livet finns inom dig. Den helande kraften som kan hjälpa dig att hitta harmoni, balans, flow och hälsa finns också djupt inom dig. Det är dags att kalla hem dig själv till dig själv och börja leva från din inre vägledning och sanna kraft och potential.
Släpp tvivel, oro, rädsla, stress och tanklöshet och börja LEVA!
På den här workshopen lär vi oss enkla sätt att i vår vardag hitta till vår egen inre vägledning och helande kraft. Vi lär oss enkla nycklar till att verkligen LEVA det livet som får oss att må och skapa gott för oss själva. Vi lär oss att förstå att Livet är Magiskt och att vårt uppdrag är att börja inse och sammarbeta med det.

Anmälan görs här på hemsidan, på mail info@levaverkstan.se eller på tel. 0430-28488/ 0768245810. Investering 250:-.

Worksopen leds av Anira Möller från Levaverkstan. Anira är en inspirerande kursledare och coach som genom sin djupa och breda kompetens inom personlig utveckling och inre växande kan få dig att fullt ut leva så som just tjänar dig bäst. Hon är utbildad socionom och mindfulness coach, men har sin absolut främsta tillgång i sin djupt intuitiva förmåga.
Varmt välkomna till en kväll för dig!
 

Utbrändhet och om att komma tillbaka till livet igen. 22 oktober 2017 18.30-21.00.


För er som har problem med oro, stess och spänningar, har gått in i väggen eller är nyfikna på att få mer kunskaper om utbrändhet och hur man kan ta sig ur det.
Denna kväll kommer att bestå av praktiska övningar i mindfulness och i att hantera livets utmaningar tillsammans med gruppcoaching, men framför allt kommer Anira Möller, socionom, coach och levnadsinspiratör från Levaverkstan dela med sig av sin personliga resa. Anira blev utbränd när hon var 19, på 90 talet, tiden då ingen förstod vad det var och inte hur det kunde hända någon som var så ung. Anira fick söka sig sina egna vägar och har de sista 24 åren hittat verkningsfulla redskap för hur vi kan leva i avslappning, harmoni och balans med oss själva, andra och de yttre omständigheterna i vårat liv.

Investering 250 kr.
Varmt välkomna till en djupt inspirerande kväll som kan hjälpa dig att leva ett liv i harmoni och balans.
Alla som deltar i workshops och kurser har dessutom under de kommande två månaderna upp till 40% rabatt på individuell coaching och coachingpaket. Anira coachar på mottagningen i Mellbystrand, via telefon och Skype.
Anmäl dig i formuläret nedan eller på info@levaverkstan.se eller tel. 0430-28488/ 0768-245810.
Varmt välkomna till en inspirerande kväll för dig!

Att finna din inre frid. 3 december 2017 18.30-21.00.

Ett coachande gruppsamtal med mindfulness övningar för var och en att kunna leva och skapa sitt liv från inre frid och medveten närvaro.
Hur kan just du i din vardag leva ännu mer i harmoni med dig själv och livet? Vilka är dina verktyg som får dig att skapa inre frid, balans, kraft och energi? Vi kommer att träna redskap som får dig att kunna komma i balans, acceptera det som är och förändra det som går att förändra på ett sätt som tjänar just dig.

Leder kvällen gör Anira Möller från Levaverkstan. Anira är en inspirerande kursledare och coach som genom sin djupa och breda kompetens inom personlig utveckling och inre växande kan få dig att fullt ut leva så som tjänar just dig bäst. Hon är utbildad socionom och mindfulness coach, men har sin absolut främsta tillgång i sin djupt intuitiva förmåga.
Investering 250 kr.

Alla som deltar i workshops och kurser har dessutom under de kommande två månaderna upp till 40% rabatt på individuell coaching och coachingpaket. Anira coachar på mottagningen i Mellbystrand, via telefon och Skype.
Anmäl dig i formuläret nedan eller på info@levaverkstan.se eller tel. 0430-28488/ 0768-245810.
Varmt välkomna till en inspirerande kväll för dig!


Ta huvudrollen i ditt liv! Eftermiddagsworkshop i Levaverkstan 2016 13/8 13.30-18.00

Det är dags att ta huvudrollen i ditt liv, sätta dig själv i fokus för vilket liv du vill leva och våga leva det. Alla har vi en gåva till den här världen och den gåvan är inte här för att slösas bort på anpassningens altare. Ditt liv är nu!
En halvdagsworkshop där vi utforskar självkärlek, självrespekt och att leva vår fulla potential här och nu. Vi sätter även en kärleksfull strålkastare på alla invanda ovanor, program och trosuppfattningar som hindrar oss från att leva just detta.
Vi använder oss av coachande gruppsamtal, övningar, empowerment, mental träning, här och nu träning för att försona oss med det som är och transformerande verktyg för att skapa förändring framåt.
“I am not what happened to me, I am what I choose to become.”
 
Det här dagen är för DIG!
Leder dagen gör Anira Möller från Levaverkstan . Anira är en inspirerande kursledare och coach som genom sin djupa och breda kompetens inom personlig utveckling och inre växande kan få dig att fullt ut leva så som just tjänar dig bäst. Hon är utbildad socionom och mindfulness coach, men har sin absolut främsta tillgång i sin djupt intuitiva förmåga.
 
Föredrar du individuell coaching? I sommar har Levaverkstan specialpriser på både coachning och friskvårdsprodukter. Anira coachar på mottagningen i Mellbystrand, via telefon och Skype.
Info och anmälan: I formuläret nedan, 0768245810/ 0430-28488, info@levaverkstan.se.
 
"In every now, there is an opening to fully create the moment. To be able to fully create, you need to be exactly where you are - at home inside of yourself and totally present in that particular moment. There you will find the most amazing opportunity for transformation. There you are the creator." ~Anira
 

Kommentarer från deltagare på Levaverkstans kurser!

"Att medverka i Aniras transcenderande och förlösande dansförlopp och workshops har givit mig en friplats där jag kan andas ut, släppa taget och bara vara jag från djupet. Anira har en sällsynt förmåga att få det sanna och livsbejakande fram hos människor. Hon är tydlig och rak - varm och öppen. Hennes röst och guidning öppnar upp kanaler till såväl de himmelska som till de jordiska och kroppsliga energierna inom oss. Frid, glädje och accept av hela mig är nyckelorden !!!!" ~Konstnärinna, designer.

"Jag är så glad att jag deltog i Anira Möllers kursdag "Skapa ditt liv medvetet". Det var mycket inspirerande. Hellre vara medveten medskapare än totalt omedveten skapare. Tack Anira." ~Jag är den som färdas genom tiden som inte finns, från evighet till evighet!

"Anira gav mig klara, inspirerande verktyg till att finna ljuset och styrkan inuti mig. Med det utgångsläget fick jag optimala resurser att möta min omgivning klart och rent. Som guldkant på kursen läggs Spa- och retreatgården Enebackens Kraftkälla – En riktig pärla."

~Kvinna, 66 år på helgkursen "Hur vi skapar goda relationer".
 

"Kursen kändes oerhört betydelsefull för mig! Jag har blivit mer trygg, "full av mig själv" och jag har börjat tillåta mig att välja mina tankar om mig själv. Anira skapade en välkomnande och trygg atmosfär för gruppen där vi fick möjlighet att utforska och arbeta med de frågor som kändes allra mest relevanta för var och en av oss. Kursen har verkligen gett verktyg som fungerar för mig!"

~Kvinna, 43 år på helgkursen "Hur vi skapar goda relationer".
 

Vill du att Levaverkstans ska göra en kurs där du bor / på din kursgård!

Är du trött på att åka lånt iväg för att gå på kurs!

Levaverkstans Anira Möller kommer gärna till dig och håller i kurs på ett ämne som du önskar.

Allt inom personlig utveckling, grupputveckling som får Hela människan att få plats att växa.

Varmt välkomna med intresseanmälan här nedan!
 

Om du vill ställa en fråga, anmäla dig till någon av kurserna eller få information utskickat till dig, har du möjlighet till det i formuläret nedan.

Följ Levaverkstans Facebook sida. Där hittar du alla kommande aktiviteter.