Sidhuvud mobil Levaverkstan

Magi ~ att hitta sin inre kraftkälla. 10 september 18-30-21.00.

All vägledning du behöver för alla dina val i livet finns inom dig. Den helande kraften som kan hjälpa dig att hitta harmoni, balans, flow och hälsa finns också djupt inom dig. Det är dags att kalla hem dig själv till dig själv och börja leva från din inre vägledning och sanna kraft och potential.
Släpp tvivel, oro, rädsla, stress och tanklöshet och börja LEVA!
På den här workshopen lär vi oss enkla sätt att i vår vardag hitta till vår egen inre vägledning och helande kraft. Vi lär oss enkla nycklar till att verkligen LEVA det livet som får oss att må och skapa gott för oss själva. Vi lär oss att förstå att Livet är Magiskt och att vårt uppdrag är att börja inse och sammarbeta med det.

Anmälan görs här på hemsidan, på mail info@levaverkstan.se eller på tel. 0430-28488/ 0768245810. Investering 250:-.

Worksopen leds av Anira Möller från Levaverkstan. Anira är en inspirerande kursledare och coach som genom sin djupa och breda kompetens inom personlig utveckling och inre växande kan få dig att fullt ut leva så som just tjänar dig bäst. Hon är utbildad socionom och mindfulness coach, men har sin absolut främsta tillgång i sin djupt intuitiva förmåga.
Varmt välkomna till en kväll för dig!
 

Att leva orgasmiskt. 24 september 14.30-18.30

Mer info kommer snart

Utbrändhet och om att komma tillbaka till livet igen. 22 oktober 18.30-21.00.

För er som har problem med oro, stess och spänningar, har gått in i väggen eller är nyfikna på att få mer kunskaper om utbrändhet och hur man kan ta sig ur det.
Denna kväll kommer att bestå av praktiska övningar i mindfulness och i att hantera livets utmaningar tillsammans med gruppcoaching, men framför allt kommer Anira Möller, socionom, coach och levnadsinspiratör från Levaverkstan dela med sig av sin personliga resa. Anira blev utbränd när hon var 19, på 90 talet, tiden då ingen förstod vad det var och inte hur det kunde hända någon som var så ung. Anira fick söka sig sina egna vägar och har de sista 24 åren hittat verkningsfulla redskap för hur vi kan leva i avslappning, harmoni och balans med oss själva, andra och de yttre omständigheterna i vårat liv.

Investering 250 kr.
Varmt välkomna till en djupt inspirerande kväll som kan hjälpa dig att leva ett liv i harmoni och balans.
Alla som deltar i workshops och kurser har dessutom under de kommande två månaderna upp till 40% rabatt på individuell coaching och coachingpaket. Anira coachar på mottagningen i Mellbystrand, via telefon och Skype.
Anmäl dig i formuläret nedan eller på info@levaverkstan.se eller tel. 0430-28488/ 0768-245810.
Varmt välkomna till en inspirerande kväll för dig!

Att finna din inre frid. 3 december 18.30-21.00.

Ett coachande gruppsamtal med mindfulness övningar för var och en att kunna leva och skapa sitt liv från inre frid och medveten närvaro.
Hur kan just du i din vardag leva ännu mer i harmoni med dig själv och livet? Vilka är dina verktyg som får dig att skapa inre frid, balans, kraft och energi? Vi kommer att träna redskap som får dig att kunna komma i balans, acceptera det som är och förändra det som går att förändra på ett sätt som tjänar just dig.

Leder kvällen gör Anira Möller från Levaverkstan. Anira är en inspirerande kursledare och coach som genom sin djupa och breda kompetens inom personlig utveckling och inre växande kan få dig att fullt ut leva så som tjänar just dig bäst. Hon är utbildad socionom och mindfulness coach, men har sin absolut främsta tillgång i sin djupt intuitiva förmåga.
Investering 250 kr.

Alla som deltar i workshops och kurser har dessutom under de kommande två månaderna upp till 40% rabatt på individuell coaching och coachingpaket. Anira coachar på mottagningen i Mellbystrand, via telefon och Skype.
Anmäl dig i formuläret nedan eller på info@levaverkstan.se eller tel. 0430-28488/ 0768-245810.
Varmt välkomna till en inspirerande kväll för dig!

Balans Dans

Balans Dansen ger dig livskraft, frihet, balans, närvaro och mening!
Dansa dig hela vägen hem 2018. Workshops i Levaverkstan varanna torsdag. Se kalendariet.

Varmt välkomna till en ny höst med Balans Dans! Alla gånger är fristående och man kommer så mycket man känner för. Du anmäler dig inför varje tillfälle. Om du inte provat det innan är du alltid välkommen att starta, liksom de som utforskat Balans Dans länge. Alla pass passar alla! Balans Dans kommer hållas både i Mellbystrand och på andra platser under hösten. Här ser du höstens tider. Här kan du läsa mer om Balans Dans.

Återfå balansen mellan kropp och själ, mellan ditt hjärtas väg och ditt sinnes oändliga ström av intryck och tankar.
Du lär dig en ny nivå av lyssnade till din kropp och din väg, en medveten närvaro med dig själv som är en förutsättning för ditt helande och uppvaknande. 
Balans Dans tillåter dig att släppa taget om det som inte tjänar dig längre och tillåter dig att få tillgång till alla dina oändliga möjligheter.
Det ger dig luft under vingarna, riktning på ditt hjärtas väg och jord under fötterna.

Kom och dansa dig in i varje liten del av dig,
och släpp dig själv fri.


Alla är välkomna med alla sina olika fysiska förutsättningar!
Säger ditt hjärta jaa, så är det här träningsformen för dig!

Pris. 180 kr/ gång.

Du kan också boka dig ett djupgående specialanpassat danspass just för dig!         

Några kommentarer från deltagare:
" Jag känner att varenda cell i min kropp jublar".
"Aniras balansdans för mig in i djupet av mig själv och det som är. Helande! Frigörande! Transformerande! 
Underbart med en vägledare som har en sådan kontakt med sanningen/kärleken/källan/verkligheten - kalla det vad du vill, det funkar!" 
"Anira håller en helt fantastisk dans som alltid går på djupet, men på olika sätt varje gång. 
Så tacksam för att få ta del av hennes inspiration och vägledning!"


Leder passen gör Anira Möller från Levaverkstan. Anira är utbildad Frigörandedanslärare, Socionom och Zen-coach. Hon använder bl.a. vägledning genom rörelse/ dans och mindfulness som ett frigörande verktyg för människor att lyfta sig över sina begränsningar, hitta hem i kroppen och bli ett med det som är deras sanna natur!
Balans Dans är en metod som vuxit fram ur Aniras 18 års erfarenhet och utbilning inom Frigöande Dans, inre resor, kroppsbalansering, mindfullness, men framför allt genom hennes starka inre vägledning.

För mer information fyll i formuläret här nedan eller kontakta info@levaverkstan.se,
tel. 0430-28488 / 0768245810.


Varmt Välkommen! Du är värd det!

 


Ta huvudrollen i ditt liv! Eftermiddagsworkshop i Levaverkstan 13/8 13.30-18.00

Det är dags att ta huvudrollen i ditt liv, sätta dig själv i fokus för vilket liv du vill leva och våga leva det. Alla har vi en gåva till den här världen och den gåvan är inte här för att slösas bort på anpassningens altare. Ditt liv är nu!
En halvdagsworkshop där vi utforskar självkärlek, självrespekt och att leva vår fulla potential här och nu. Vi sätter även en kärleksfull strålkastare på alla invanda ovanor, program och trosuppfattningar som hindrar oss från att leva just detta.
Vi använder oss av coachande gruppsamtal, övningar, empowerment, mental träning, här och nu träning för att försona oss med det som är och transformerande verktyg för att skapa förändring framåt.
“I am not what happened to me, I am what I choose to become.”
 
Det här dagen är för DIG!
Leder dagen gör Anira Möller från Levaverkstan . Anira är en inspirerande kursledare och coach som genom sin djupa och breda kompetens inom personlig utveckling och inre växande kan få dig att fullt ut leva så som just tjänar dig bäst. Hon är utbildad socionom och mindfulness coach, men har sin absolut främsta tillgång i sin djupt intuitiva förmåga.
 
Föredrar du individuell coaching? I sommar har Levaverkstan specialpriser på både coachning och friskvårdsprodukter. Anira coachar på mottagningen i Mellbystrand, via telefon och Skype.
Info och anmälan: I formuläret nedan, 0768245810/ 0430-28488, info@levaverkstan.se.
 
"In every now, there is an opening to fully create the moment. To be able to fully create, you need to be exactly where you are - at home inside of yourself and totally present in that particular moment. There you will find the most amazing opportunity for transformation. There you are the creator." ~Anira
 

Kommentarer från deltagare på Levaverkstans kurser!

"Att medverka i Aniras transcenderande och förlösande dansförlopp och workshops har givit mig en friplats där jag kan andas ut, släppa taget och bara vara jag från djupet. Anira har en sällsynt förmåga att få det sanna och livsbejakande fram hos människor. Hon är tydlig och rak - varm och öppen. Hennes röst och guidning öppnar upp kanaler till såväl de himmelska som till de jordiska och kroppsliga energierna inom oss. Frid, glädje och accept av hela mig är nyckelorden !!!!" ~Konstnärinna, designer.

"Jag är så glad att jag deltog i Anira Möllers kursdag "Skapa ditt liv medvetet". Det var mycket inspirerande. Hellre vara medveten medskapare än totalt omedveten skapare. Tack Anira." ~Jag är den som färdas genom tiden som inte finns, från evighet till evighet!

"Anira gav mig klara, inspirerande verktyg till att finna ljuset och styrkan inuti mig. Med det utgångsläget fick jag optimala resurser att möta min omgivning klart och rent. Som guldkant på kursen läggs Spa- och retreatgården Enebackens Kraftkälla – En riktig pärla."

~Kvinna, 66 år på helgkursen "Hur vi skapar goda relationer".
 

"Kursen kändes oerhört betydelsefull för mig! Jag har blivit mer trygg, "full av mig själv" och jag har börjat tillåta mig att välja mina tankar om mig själv. Anira skapade en välkomnande och trygg atmosfär för gruppen där vi fick möjlighet att utforska och arbeta med de frågor som kändes allra mest relevanta för var och en av oss. Kursen har verkligen gett verktyg som fungerar för mig!"

~Kvinna, 43 år på helgkursen "Hur vi skapar goda relationer".
 

Vill du att Levaverkstans ska göra en kurs där du bor / på din kursgård!

Är du trött på att åka lånt iväg för att gå på kurs!

Levaverkstans Anira Möller kommer gärna till dig och håller i kurs på ett ämne som du önskar.

Allt inom personlig utveckling, grupputveckling som får Hela människan att få plats att växa.

Varmt välkomna med intresseanmälan här nedan!
 

Om du vill ställa en fråga, anmäla dig till någon av kurserna eller få information utskickat till dig, har du möjlighet till det i formuläret nedan.

Följ Levaverkstans Facebook sida. Där hittar du alla kommande aktiviteter och inspiration.